Manavgatspor'da Türkiye Kupası Hazırlıkları Başladı - Son Dakika
Yerel

Manavgatspor'da Türkiye Kupası Hazırlıkları Başladı

Manavgatspor\'da Türkiye Kupası Hazırlıkları Başladı

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Manavgatspor, Çarşamba günü sahasında Denizli Büyükşehir Belediyespor ile oynayacağı Türkiye Kupası maçı hazırlıklarına başladı.

08.09.2014 16:04

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Manavgatspor, 10 Eylül'de oynanacak Türkiye Kupası 1. Tur maçında Denizli Büyükşehir Belediyespor'u ağırlayacak.

Ligin ilk maçında sahasında ağırladığı Tuzlaspor'a 3-1 mağlup olan Manavgatspor, Türkiye Kupası için oynayacağı Denizli Büyükşehir Belediyespor hazırlıklarına başladı. Kendi tesislerinde günde tek idmanla hazırlanan Manavgatspor'da sakatlıkları bulunan Atakan ve Şerif ayrı antrenman yapıyor.

Manavgatspor Başkan Yardımcısı ve Teknik Sorumlu Kamil Atalay, gazetecilere yaptığı açıklamada, Türkiye Kupası ilk turunda oynayacakları Denizli Büyükşehir Belediyespor'u yenip tur atlamayı hedeflediklerini belirtti. Lig maçının ardından ara vermeden kupa maçı hazırlıklarına başladıklarını anlatan Atalay, "Kura sonucu 3. Lig'in güçlü takımlarından Denizli Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacağız. Günde tek idmanla hazırlıklarımız devam ediyor. 10 Eylül'de Evrenseki stadında 15.30'da oynayacağımız maça tüm Manavgatlı sporseverleri bekliyoruz" diye konuştu.

Tuzlaspor ile oynadıkları lig maçını da değerlendiren Atalay, şöyle konuştu:

"Ligin güçlü ve iddialı takımlarından Tuzlaspor 'u ağırladık. Lige galibiyetle iyi bir başlangıç yapmak istiyorduk. Maçın başında beklenmedik 2 gol gelince oyunumuzun düzeni bozuldu. Oyuncularımızdan Atakan ve Şerif'in sakatlıklarından dolayı oynatamadık ve genç oyuncularımız yer verdik. Takımımız zamanla daha iyi olacak." - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Manavgatspor'da Türkiye Kupası Hazırlıkları Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement