Manavgat Yolları Asfaltlanıyor - Son Dakika
Yerel

Manavgat Yolları Asfaltlanıyor

Manavgat Yolları Asfaltlanıyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi, ilçelerde yol bakım onarım ve asfaltlama çalışmalarını sürdürüyor.

19.06.2015 11:30

Antalya Büyükşehir Belediyesi, ilçelerde yol bakım onarım ve asfaltlama çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler Manavgat'ın Karaöz, Aksaz, Belenobası ve Gebece beldelerinde asfaltlama çalışmalarına başladı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı ekipleri Manavgat'ın Karaöz, Aksaz, Belenobası ve Gebece grup yolunun bakım onarımını tamamlayarak asfalt çalışmalarına başladı. 22 kilometre uzunluğunda olan grup yolunun bozulan kısımları sökülerek tekrar onarıldığı, yol şarampollerinin temizlendiği belirtildi. Bakım onarım çalışmasının tamamlanmasıyla birlikte filler adı verilen malzeme ile yol tesviye edilerek satih kaplama asfalt çalışmalarına başlandığı ifade edildi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi İlçeler Koordinatörü İsa Akdemir, Antalya Büyükşehir Belediyesi Manavgat Koordinatörü Ömer Şahin, Kırsal ve Hizmetler Daire Başkanlığı Yollar Şube Müdürü Fatih Taşkın asfalt döküm çalışmalarını yerinde inceledi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin, ilçelerde konkasör tesisi kurarak yol bakım onarımında ve asfaltlanmasında kullandığı malzemeyi kendisinin ürettiği, böylece hem zamandan hem de maddi yönden kazandığı bildirildi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Manavgat Yolları Asfaltlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement