Manavgat'ta Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele İçin Farkındalık Etkinliği - Son Dakika
Son Dakika Logo
Yerel

Manavgat'ta Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele İçin Farkındalık Etkinliği

Manavgat\'ta Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele İçin Farkındalık Etkinliği
27.11.2025 10:17  Güncelleme: 10:27

Manavgat Belediyesi, 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü kapsamında düzenlediği etkinlikte, Av. Müjde Tozbey ile kadına yönelik şiddetin toplumsal boyutları ve yasal haklar üzerine bir söyleşi gerçekleştirildi.

Manavgat Belediyesi, 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü kapsamında düzenlediği farkındalık programı çerçevesinde, Önce Çocuklar ve Kadınlar Derneği Başkanı Avukat Müjde Tozbey'in katılımıyla Atatürk Kültür Merkezi'nde bir söyleşi gerçekleştirdi.

Etkinliğe Manavgat Belediye Başkan Vekili Av. Mehmet Çiçek, sivil toplum temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Söyleşide, kadına yönelik şiddetin toplumsal, psikolojik ve hukuki boyutları kapsamlı bir şekilde ele alındı. Av. Müjde Tozbey, şiddetle mücadele süreçlerinde kadınların başvurabileceği mekanizmalar, yasal haklar ve korunma tedbirleri üzerine detaylı bilgiler paylaştı.

Şiddetin toplumun tüm kesimlerini ilgilendiren yapısal bir problem olduğunu söyleyen Tozbey, farkındalık çalışmalarının şiddetin önlenmesinde hayati rol taşıdığını ifade etti.

Söyleşi, katılımcıların sorularının yanıtlanmasının ardından sona erdi. Etkinlik sonunda Başkan Vekili Av. Mehmet Çiçek, sunumu ve katkıları dolayısıyla Av. Müjde Tozbey'e teşekkür ederek plaket takdim etti. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Manavgat'ta Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele İçin Farkındalık Etkinliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement