Makedonya Milletvekili Denizli'de Konferans Verdi - Son Dakika
Yerel

Makedonya Milletvekili Denizli'de Konferans Verdi

Makedonya Milletvekili Denizli\'de Konferans Verdi

Türk Milli Birlik Hareketi Genel Başkanı ve Makedonya Milletvekili Erdoğan Saraç, Denizli'nin Tavas ilçesinde konferans verdi.

05.04.2012 18:13

Türk Milli Birlik Hareketi Genel Başkanı ve Makedonya Milletvekili Erdoğan Saraç, Denizli'nin Tavas ilçesinde konferans verdi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Tavas ilçe teşkilatının organize ettiği konferansa Milletvekili Erdoğan Saraç'ın yanı sıra, Kale Belediye Başkanı İsmail Yarımca, MHP il başkan adaylarından Mehmet Fevzi Yeniçeri ve Temel Başbuğ, MHP Tavas İlçe Başkanı Veli Çıtışlı ve çok sayıda vatandaş katıldı. Türk Milli Birlik Hareketi Genel Başkanı ve Makedonya Milletvekili Erdoğan Saraç, merhum MHP lideri Alparslan Türkeş'in kendilerine verdiği destek sayesinde Makedonya'da dik durduklarını belirtti. Saraç, " Türkiye Cumhuriyeti'nin mahşere kadar büyüyerek devam edecek. Balkanlarda camilerimizden hiçbir zaman ezan sesini dindirmedik. Hem Türk hem de Müslüman kaldık. Uzak şehirlerde olmamıza rağmen hiçbir zaman milli benliğimizi kaybetmedik. Osmanlı'nın balkanlardan çekilmesiyle balkanlar karışmıştır. Osmanlı'nın adaletini ve hoşgörülüğü hiçbir zaman sağlanamamıştır. Şimdiki balkan milletleri Osmanlı devletine muhtaçtır. Biz Osmanlı torunu olmaktan büyük bir onur duymaktayız" dedi.

Konuşmaların ardından Erdoğan Saraç'a çeşitli hediyeler verildi. - DENİZLİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Makedonya Milletvekili Denizli'de Konferans Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement