Madeni Tornacılar Odasında Görev Değişimi - Son Dakika
Yerel

Madeni Tornacılar Odasında Görev Değişimi

Madeni Tornacılar Odasında Görev Değişimi

Karaman’da hafta sonu gerçekleşen genel kurul sonunda Madeni Tornacılar, Kaynakçılar ve Otomotor Tamirciler Odası Başkanlığına seçilen Cemal Özbay, görevini eski Başkan Ramazan Tuncel’den devraldı.

22.01.2014 15:39

Karaman'da hafta sonu gerçekleşen genel kurul sonunda Madeni Tornacılar, Kaynakçılar ve Otomotor Tamirciler Odası Başkanlığına seçilen Cemal Özbay, görevini eski Başkan Ramazan Tuncel'den devraldı.

Oda binasında gerçekleşen devir teslim töreninde konuşan eski Başkan Ramazan Tuncel, "Ben bu görevi rahmetli Muhammet Şimşir'den 5 yıl önce devraldım. 5 yıl boyunca esnaf arkadaşlarımla birlikte çalıştık. Bu bir görev yarışıydı. Biz bu yarışta bayrağı Cemal arkadaşımıza devrediyoruz. Kendisine bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyoruz. Biz her konuda yanlarında olmaya devam edeceğiz" dedi.

Yeni Başkan Cemal Özbay'da, "Ekip arkadaşlarımızla birlikte özveriyle beş yıldır beraber çalışıyoruz. Ramazan başkan ve yönetimine çalışmalarından dolayı teşekkür ediyoruz. Güzel işler yapmaya çalıştılar. Onların bıraktığı yerden bizde daha güzel çalışmalar yapmak için gayret göstereceğiz" diye konuştu.

Daha sonra Ramazan Tuncel, görev mazbatasını Cemal Özbay'a devrederek hayırlı olmasını temenni etti. - KARAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Madeni Tornacılar Odasında Görev Değişimi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement