Maddeye Değil Manaya Bağlı Gençlik Projesi - Son Dakika
Yerel

Maddeye Değil Manaya Bağlı Gençlik Projesi

Maddeye Değil Manaya Bağlı Gençlik Projesi

Hacegan Derneği, Gençlik Projeleri Destekleme Programı kapsamında Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından desteklenen Maddeye Değil Manaya Bağlı Gençlik Projesi’nin tanıtımını yaptı.

16.03.2015 15:46

Hacegan Derneği, Gençlik Projeleri Destekleme Programı kapsamında Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından desteklenen Maddeye Değil Manaya Bağlı Gençlik Projesi'nin tanıtımını yaptı.

Ticaret ve Sanayi Odası Konferans salonunda gerçekleştirilen ve Ulu Cami İmam Hatip'i Erdal Karatepe'nin Kuranı- Kerim tilavetiyle başlayan projenin açılış konuşmasını dernek başkanı Ahmet Öz yaptı. Gençlere önem verdiklerini dile getiren

Dernek Başkanı Ahmet Öz, ayrıca derneğin çalışmaları hakkında da bilgi verdi.

Kaardioloji Uzmanı Dr. Kenan Erdem ise madde bağımlılığı ile ilgili olarak yaptığı konuşmada, "Madde bağımlığı konusundan gençlere önemli görevler düşmektedir. Önemli olan gençlerin problemleriyle yakından ilgilenmek ve onları korumaktır. Madde bağımlılığını önlemek için gençlerle olan iletişim çok önemlidir. Yapılan araştırmalarda her beş öğrenciden biri alkol ve uyuşturucu kullanıyor. Orta öğretimdeki okullardaki öğrencilerin yüzde 20'si sigara, alkol ve uyuşturucu kullanıyor."diye konuştu.

Programın sonunda Hacegan Derneği Başkanı Ahmet Öz tarafından yazılan 'Yarım Simit' adlı tiyatro oyunu ile maddi bağımlısı gencin yaşadıkları gençler tarafından sahnelendi.

Tiyatro sonrasında katılımcılara yarım simit ikramında bulunuldu. - SİVAS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Maddeye Değil Manaya Bağlı Gençlik Projesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement