Madalyalı Öğrencilerden Belediye Başkanı Çağırıcı'ya Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Madalyalı Öğrencilerden Belediye Başkanı Çağırıcı'ya Ziyaret

Madalyalı Öğrencilerden Belediye Başkanı Çağırıcı\'ya Ziyaret

Bağcılar'ı katıldıkları yarışmalarda başarıyla temsil eden Alaattin Nilüfer Kadayıfcıoğlu Kız Teknik ve Meslek Lisesi öğrencileri, Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı'yı ziyaret etti.

01.04.2014 14:02

Bağcılar'ı katıldıkları yarışmalarda başarıyla temsil eden Alaattin Nilüfer Kadayıfcıoğlu Kız Teknik ve Meslek Lisesi öğrencileri, Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı'yı ziyaret etti.

Bağcılar Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Çağırıcı'nın makamında gerçekleşen ziyarette öğrencilere, okul müdürü Turgay Tokmak, teknik müdür yardımcısı Nasuh Deveci, yiyecek içecek hizmetleri öğretmeni Faruk Alınak, yiyecek içecek hizmetleri alan şefi Nihal Duyan ile okul aile birliği temsilcileri de eşlik etti.

-"Öğrencilere ve gençlere yönelik projeleri hayata geçirmeye devam edeceğiz"

Öğrencilerin başarılarından gurur ve mutluluk duyduklarını ifade eden Çağırıcı, eğitim ve öğretim yatırımlarına her zaman öncelik verdiklerini belirtti.

Çağırıcı, öğrencilerin sağlıklı ve kaliteli binalarda eğitim görmesi için çaba gösterdiklerini belirten Çağırıcı, okul binalarının dış cephe yalıtımlarını yaptırdıklarını, güvenlik kameraları yerleştirdiklerini ve sınıfları bilgisayarlarla donattıklarını kaydetti.

Gençlere yönelik hizmetlerini anlatan Çağırıcı, yeni dönemde de öğrencilere ve gençlere yönelik önemli projeler hayata geçirmeye devam edeceklerini ifade etti.

Okul müdürü Turgay Tokmak da yarışmalara çok sıkı ve disiplinli hazırlandıklarını belirterek, şunları kaydetti:

"İlçemizi en iyi şekilde temsil edebilmek için çalışıyoruz. Yurt içinde ve yurt dışındaki yarışmalarda Bağcılar adına yarışıyoruz. Bunun bilinciyle hocalarımız ve öğrencilerimizle en iyisine ulaşmak için çaba gösteriyoruz. Bize verdiğiniz desteklerden dolayı teşekkür ediyoruz."

- Bağcılar Alaattin Nilüfer Kadayıfcıoğlu Kız Teknik ve Meslek Lisesi'nin başarıları

Bağcılar Alaattin Nilüfer Kadayıfcıoğlu Kız Teknik ve Meslek Lisesi, 2009-2010 eğitim döneminde Bursa'da Uludağ Profesyonel Aşçılar Derneği'nin düzenlediği gastronomi yarışmasında Kübra Özkısa altın madalya kazandı. 2011-2012 eğitim öğretim döneminde de Büşra Koca, Merve Bal, Gülcan Aksu, Dila duman ve Elif Köse bronz madalya aldı. 2012-2013 eğitim öğretim yılındaki İstanbul Uluslararası Gastronomi Festivali'nde Merve Bal, Zehra Çiçek ve Mevlüde Oğlak altın madalyaya ulaştı. Büşra Kuloğlu, Zeynep Ezgi Buldu ve Emer Gökay da gümüş, Merve Bahçeci, Gülşan Bektaş ve Hatice Gedik de bronz madalya kazandı. İstanbul TÜYAP Kültür Merkezi'nde 12 Şubat'ta düzenlenen 12. Uluslararası Mutfak Günleri'nde 28 ülkenin katılımıyla gerçekleştirilen uluslararası gastronomi yarışmasında "Gençler Lise Düzeyi"nde Merve Bahçeci, Hatice Gedik ve Gülşah Bektaş bronz madalya aldı. Gençler Pratik Ekip Yarışması'nda Büşra Kuloğlu, Zeynep Ezgi Buldu ve Ümre Gökay gümüş madalya elde etti. Aynı öğrenciler, Türkiye Aşçılar ve Şefler Federasyonu'nun (TAF) 2008 yılında Dünya Şefler Birliği (WACS) üyeliğinin kabul edilmesinin ardından 12.'si yapılan festivaldeki yarışmalarda madalya ve sertifika kazandı. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Madalyalı Öğrencilerden Belediye Başkanı Çağırıcı'ya Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement