Madalyalı Kahraman Şehir Yarışması'nda Birinci Olan Öğrenci Ödüllendirildi - Son Dakika
Yerel

Madalyalı Kahraman Şehir Yarışması'nda Birinci Olan Öğrenci Ödüllendirildi

Madalyalı Kahraman Şehir Yarışması\'nda Birinci Olan Öğrenci Ödüllendirildi

Kahramanmaraş’ta 5.’si gerçekleştirilen ‘Madalyalı Kahraman Şehir Yarışması’nda resim dalında birinci olan 8. sınıf öğrencisi Tuba Padir ödüllendirildi.

13.02.2014 13:59

Kahramanmaraş'ta 5.'si gerçekleştirilen 'Madalyalı Kahraman Şehir Yarışması'nda resim dalında birinci olan 8. sınıf öğrencisi Tuba Padir ödüllendirildi.

Iğdır İl Milli Eğitim Müdür Cevdet Aydın, Kahramanmaraş Belediyesi, Milli Eğitim Müdürlüğü ve Kahramanmaraş Bilim ve Sanat Merkezi işbirliği ile ülke genelindeki tüm ortaokul öğrencileri arasında düzenlenen ve bu yıl 5. gerçekleştirilen "Madalyalı Kahraman Şehir Yarışması"nda resim dalında Türkiye birincisi olan Iğdır İMKB Ortaokulu öğrencisi Tuba Padir ödüllendirdi. Öğrenci Padir'i, İMKB Ortaokulu Müdürü Naci Aydın, resim öğretmenini ve babasını makamında kabul eden İl Milli Eğitim Müdür Cevdet Aydın, söz konusu yarışmaya Iğdır'dan katılarak Türkiye birinciliği ile dönen öğrencinin bu başarısının kendilerini gururlandırdığını söyledi. Bunun Iğdır için çok güzel olduğunu ifade eden Aydın, bundan sonra bu tür dereceleri beklediğini kaydetti. Sanatta başarılı olan öğrencinin eğitimde de başarılı olduğunu bildiğini dile getiren Aydın, kendisini bu anlamda kutladığını söyledi.

Okul olarak eğitimin yanı sıra sanatsal ve kültürel etkinliklere önem verdiklerini ifade eden İMKB Ortaokulu Müdürü Naci Aydın ise, "Öğrencimiz Tuba Padir, geçtiğimiz yıl 'Polis Haftası' kapsamında düzenlen ve bu yıl da 'Öğretmenler Günü' münasebetiyle düzenlen resim yarışmalarında da il birincisi olmuştur. Son olarak Maraş'ta yapılan bu yarışmada bin 100 resim arasında birinci olması bizleri çok mutlu etmiştir" dedi.

Yapılan konuşmaların ardında İl Milli Eğitim Müdürü Cevdet Aydın, Tuba Padir'e, tablet hediye ederken, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Tahir Kaman ile şube müdürleri Halis Erdoğan ve Mehmet Gül de birer kitap hediye ettiler. - IĞDIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Madalyalı Kahraman Şehir Yarışması'nda Birinci Olan Öğrenci Ödüllendirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement