Maçın Ardından - Son Dakika
Yerel

Maçın Ardından

Maçın Ardından

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Kafkas: "Maalesef çok basit goller yemeye başladık.

01.03.2014 19:39

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, 1-0 yenildikleri Gaziantepspor maçına ilişkin, "Maalesef çok basit goller yemeye başladık. Oyunun bir anda kontrolünü kaybettik, dengemiz bozuldu ve golü yedik" dedi.

Tolunay Kafkas, Gaziantepspor maçının ardından düzenlenen basın toplantısında, oyuncuların maçı çevirmek için büyük bir efor sarfettiklerini söyledi.

Beklemedikleri bir mağlubiyet aldıklarını belirten Kafkas, "Maçın geneline baktığımızda 60-70 dakika oyunun hakimiyeti bizdeydi. Maalesef çok basit goller yemeye başladık. Oyunun bir anda kontrolünü kaybettik, dengemiz bozuldu ve golü yedik. Oyuncularım büyük bir mücadele örneği gösterdiler. Bu maçta geri dönüşümüz olmadı. Beklemediğimiz bir mağlubiyet aldık. Genç oyuncularımız var. Bunların biraz daha tecrübe kazanması gerekiyor. Önümüzde kritik maçlar var. Bu maçlara en iyi şekilde hazırlanıp tekrar üst sıralara doğru tırmanma gayretinde olacağız" diye konuştu.

"Maça başladığımız takım değil bitirdiğiniz takım çok önemlidir" diyen Kafkas, şöyle devam etti:

"Giren oyuncuların katkıları olmadı değil, oldu. Özellikle son iki maç için daha farklı şeyler bekliyordum, hayal kırıklığı oldu. Bu ivmeyi yakalamışken geri dönüş olsun istemedik. Fakat oluyor, yapacak bir şey yok. Maçta takımlar birbirlerine çok denk. Biz özellikle oyunu anlayışımızla, felsefemizle ve dinamizmle daha farklı yere getirmek istiyorduk. Takımlarda zaman zaman düşüşler oluyor. Düşüşü olduğu gibi mutlaka çıkışı da olacaktır. Lopes ise yavaş yavaş adapte olmaya çalışıyor."

Kardemir Karabükspor'un başarılı oyuncusu Ahmet İlhan ise Avrupa kupalarına gitme yolunda Gaziantespor karşılaşmasının önemli olduğunu belirterek, "Kendi sahamızda oynadığımız karşılaşmaları mutlak kazanmamız gerekiyordu. İlk yarı istediğimiz oyunu ortaya koyamadık ancak ikinci yarının başında inanılmaz baskı ortaya koyduk. Bu ara golü de bulamadık. Zaman zaman oyunda git geller oldu. Ancak 3 puan kaybettiğimiz için üzgünüz" değerlendirmesinde bulundu.

Uğur Uçar da iki haftadır kendilerine yakışmayan goller yediklerini, önlerindeki Bursaspor maçıyla bu mağlubiyeti telafi edip yollarına devam edeceklerini kaydetti.

-Gaziantepspor cephesi

Gaziantepspor Kaleci Antrenörü Murat Şahin ise önemli bir üç puan aldıklarının altını çizerek, "Karabük gibi deplasmanda aldığımız üç puan önemliydi. Bugün oyuncularımız gerçekten inanılmaz bir mücadele örneği gösterdiler. Alt taraftan bizim kurtulmamız için önemli bir maçtı. Sahada oynayan arkadaşlarımız ellerinden gelenin en iyisini verdiler. Haklı bir üç puan aldığımız düşünüyoruz. Karabükspor da iyi mücadele etti. Ama deplasmanda bir takım nasıl oynaması gerekiyorsa bütün takım halinde onu yaptık" ifadelerini kullandı.

Gaziantepsporlu Birol Hikmet de çok iyi mücadele ederek kazanmaları gereken bir maçtan üç puanla ayrıldıkları için mutlu olduklarını söyledi. Orhan Gülle de iyi savunma yaparak tek golle üç puan kazandıklarını dile getirdi. - Karabük

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Maçın Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement