Lösam'dan Atakum Kaymakamı'na Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Lösam'dan Atakum Kaymakamı'na Ziyaret

Lösam\'dan Atakum Kaymakamı\'na Ziyaret

Samsun Lösemili ve Kan Hastalıklı Çocuklar Derneği'nin (LÖSAM) "Aileleri Evlerinde Ziyaret ve Kardeşlik Projesi"nin tanıtılması ve bilgilendirilmesiyle ilgili ziyaretleri sürüyor.

22.02.2013 10:44

Samsun Lösemili ve Kan Hastalıklı Çocuklar Derneği'nin (LÖSAM) "Aileleri Evlerinde Ziyaret ve Kardeşlik Projesi"nin tanıtılması ve bilgilendirilmesiyle ilgili ziyaretleri sürüyor.

Çocuklarını lösemiden kaybettikten sonra, kurdukları LÖSAM bünyesinde mücadelelerini sürdüren Öztürk ailesi, hastaları evlerinde ziyaret ve destek kapsamında başlattıkları çalışmayı toplumun değişik kesimlerine tanıtma çalışmalarında Atakum Kaymakamı Salim Demir'i makamında ziyaret etti.

Dernek Genel Sekreteri Kenan Öztürk, "Hasta ziyaretlerimizi derneğimizin kuruluşundan bugüne kadar yapıyorduk. Son üç yıldır üniversitemiz ve Medical Park Samsun Hastanesi'nde ilik nakilleri başladı. Dolayısıyla tedavi amaçlı ülkemizin her köşesinden hastalar şehrimize gelerek uzun süre konaklamaktadır. Amacımız hastalıkla mücadele eden insanları evlerinde ziyaret ederek onlarla bütünleşmektir. Toplumun değişik kesimlerinden çalışmalarımıza artarak destek gelmektedir. Özellikle insani boyutuyla bu faaliyeti önemsemekteyiz. Tedavilerin bitse de ziyaretlerin toplumsal anlamda kardeşlik bağlarını kuvvetlendirdiğini görüyoruz. Çalışmalarımızla ilgili Atakum Kaymakamımız Sayın Salim Demir'i de bilgilendirip desteklerini istedik" dedi.

Atakum Kaymakamı Salim Demir ise, "Çalışmalarından dolayı Öztürk ailesini tebrik ediyorum. Şehrimizde kurulan derneğin faaliyetlerini zaman zaman takip etmekteyim. Hasta ziyaretlerinin özellikle evlerde ve ülkemizin uç noktalarından gelen insanlara yapılmasının toplumsal katkı anlamında da artıları olduğunu düşünüyorum. Projelerini fiilen ziyaretlerle sürdüren dernek üyelerine başarılar dilerken, çalışmalar doğrultusunda bende önümüzdeki günlerde ziyaretlerin içinde olacağım" diye konuştu.

Ziyaret bitiminde ailenin lösemiyle yaptıkları mücadeleyi içeren "Emrahların Dünyası" adlı kitap Atakum Kaymakamı Salim Demir'e takdim edildi. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Lösam'dan Atakum Kaymakamı'na Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement