Kuzenini, Acılarını Dindirmek İçin Öldürmüş - Son Dakika
Yerel

Kuzenini, Acılarını Dindirmek İçin Öldürmüş

Kuzenini, Acılarını Dindirmek İçin Öldürmüş

Birlikte kaldığı bedensel engelli amcasının oğlunu av tüfeğiyle öldürdüğünü söyleyip, polise teslim olan Mehmet İhsan Özemre, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

12.04.2011 13:30

Çanakkale'de, birlikte kaldığı bedensel engelli, prostat kanseri olan amcasının oğlu 56 yaşındaki Bilal Hamdi Özemre'yi av tüfeğiyle öldürdüğünü söyleyip, polise teslim olan 44 yaşındaki Mehmet İhsan Özemre, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Boşandığı eşine nafaka ödemediği için cezaevine gireceğini düşünen Mehmet İhsan Özemre, kuzenini, yalnız yaşayamayacağı ve hastalığı nedeniyle daha fazla acı çekmemesi için öldürdüğünü ileri sürdü.

Gündelik işlerde çalışarak geçimini sağlayan Mehmet İhsan Özemre, dün saat 08. 00 sıralarında Anafartalar Polis Merkezi'ne gidip, "Cinayet işledim. Teslim olmaya geldim" dedi. Polis, Mehmet İhsan Özemre'nin anlattıklarını dinledikten sonra, konuyu Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bildirdi.

Cinayet Büro Amirliği dedetifleri Mehmet İhsan Özemre'nin oturduğu Cevatpaşa Mahallesi, Operatör Azizbey Sokak'taki barakada Bilal Hamdi Özemre'nin kokmaya başlamış cesediyle karşılaştı. Bedensel engelli olduğu ve prostat kaneri nedeniyle tedavi gördüğü belirlenen Bilal Hamdi Özemre'nin, başına av tüfeğiyle 3 el ateş edilerek öldürüldüğü belirlendi. Mehmet İhsan Özemre'nin ifadesinden 3 gün önce öldürdüğünü söylediği kuzeninin cesedi, savcı ve polisin incelemesinin ardından Çanakkale Devlet Hastanesi Morgu'na kaldırıldı.

Mehmet İhsan Özemre, polisteki sorgusunda, cinayeti büyük bir soğukkanlılıkla anlattı. Bir süre önce boşandığı eşine birkaç aydır nafaka ödeyemediğini belirten Mehmet İhsan Özemre'nin ifadesinde, "Yakınlarım, bu nedenle tutuklanabileceğimi söyledi. Aklıma, beraber kaldığım bedensel engelli, prostat kanseri olan amcamın oğlu Bilal Hamdi geldi. Engelli aylığıyla yaşayan bir kişiydi. Hastalığı nedeniyle büyük acı çekiyordu. Tutuklanmam halinde onun yalnız kalacağını düşündüm. Bunun üzerine öldürüp, O'nu hem yalnız kalmaktan hem de hastalığı nedeniyle daha fazla acı çekmekten kurtardım" dediği öğrenildi. Mehmet İhsan Özemre, işlemlerinin ardından sevk edildiği Adliye'de çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Acı haberi alarak, hastane morguna gelen 50 yaşınaki Ali Özemre, ağabeyinin cesedini teşhis etti. Gözyaşlarını tutamayan Ali Özemre, "Ağabeyimle amcamın oğlu bir süredir aynı yerde yaşıyordu. Aralarında herhangi bir husumet yoktu. Çok iyi anlaşırlardı" dedi. - Çanakkale

Kaynak: DHA

Son Dakika Yerel Kuzenini, Acılarını Dindirmek İçin Öldürmüş - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement