Kutsal Emanetler Bozüyük'te - Son Dakika
Yerel

Kutsal Emanetler Bozüyük'te

Kutsal Emanetler Bozüyük\'te

Çanakkale Deniz Zaferi'nin 98.Yıldönümü dolayısıyla, Çanakkale'den Ankara'ya götürülmek üzere yola çıkan kutsal emanetler Bilecik'in Bozüyük ilçesinde Kaymakam Oktay Kaya tarafından teslim alındı.

16.03.2013 15:55

Çanakkale Deniz Zaferi'nin 98. Yıldönümü dolayısıyla, Çanakkale'den Ankara'ya götürülmek üzere yola çıkan kutsal emanetler Bilecik'in Bozüyük ilçesinde Kaymakam Oktay Kaya tarafından teslim alındı.

Burada yapılan teslim töreninin ardından kutsal emanetler Eskişehir'e götürülmek üzere yeniden öğrencilere teslim edildi.

14 Mart tarihinde Çanakkale'den yola çıkan ve Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'e teslim edilmek üzere Gelibolu Yarımadası'ndan alınan toprak, deniz suyu ve Türk bayrağından oluşan kutsal emanetler, Bursalı atletler tarafından Bozüyüklü atletlere, ardından Kaymakam Oktay Kaya'ya teslim edildi. Kaymakamlık önünde yapılan teslim töreninde konuşan Kaymakam Oktay Kaya, "14 Mart 2013 tarihinde Çanakkale'den yola çıkan ve 18 Mart'ta Cumhurbaşkanımıza teslim edilecek olan kutsal vatan toprağı, deniz suyu ve şanlı bayrağımızı, ilelebet sonsuza kadar yaşayacak olan Türkiye Cumhuriyeti devletini gerekirse kanımızın son damlasına kadar koruyacağımızı beyan ederek öğrencilerimizden teslim alıyorum. Ayrıca Eskişehir ilimize götürülmek üzere yine öğrencilerimize teslim ediyorum" dedi.

Ardından kaymakamlık önünden İlçe Emniyet Müdürlüğü önüne kadar yürüyüş yapılarak kutsal emanetler Eskişehir'e doğru yola çıktı. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kutsal Emanetler Bozüyük'te - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement