Kutlu Doğum Haftası Etkinlikleri - Son Dakika
Yerel

Kutlu Doğum Haftası Etkinlikleri

Kutlu Doğum Haftası Etkinlikleri

Akdağmadeni ilçesinde, Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında, İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri tarafından program düzenlendi.

25.04.2014 16:51

Akdağmadeni ilçesinde, Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında, İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri tarafından program düzenlendi.

Okul Müdürü Ahmet  Konakçı, Belediye Kültür Merkezindeki programda yaptığı konuşmada, alemlere rahmet olarak gönderilen Hz. Muhammed'in, insanlığı hidayete ulaştıracak emir ve tebliğlerinin kıyamete kadar geçerli olacağını belirtti.

Peygamber efendimizin insanlara hangi inançtan olursa olsun sırf insan olduğu için değer verdiğini söyleyen Konakçı, "Nitekim bir Yahudi cenazesi geçerken ayağa kalkmış, saygı göstermiş, kendisine cenazenin bir Yahudiye ait olduğu söylendiğinde o kişinin insan olmasının saygı gösterilmesi için yeterli bir sebep olduğunu beyan etmiştir" ifadelerini kullandı.

Etkinlikte, öğrenciler tarafından "İlk Müslümanlar" adlı tiyatro gösterisi sahnelendi.

Programa, İlçe Müfütüsü Faruk Latifoğlu, Belediye Başkan Vekili İfran Coşgun, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Kasım Gülek Özer ve çok sayıda vatandaş katıldı. - Yozgat

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kutlu Doğum Haftası Etkinlikleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement