Kütahya Protokolü, Egem Üyeleriyle Yemekte Buluştu - Son Dakika
Yerel

Kütahya Protokolü, Egem Üyeleriyle Yemekte Buluştu

Kütahya Protokolü, Egem Üyeleriyle Yemekte Buluştu

Kütahya protokolü, Ankara’da Ege Bölgesi İllerine Yönelik Faaliyette Bulunan Dernek ve Vakıflar İşbirliği Platformu (EGEM) üyeleriyle akşam yemeğinde bir araya geldi.

13.11.2015 11:10

Kütahya protokolü, Ankara'da Ege Bölgesi İllerine Yönelik Faaliyette Bulunan Dernek ve Vakıflar İşbirliği Platformu (EGEM) üyeleriyle akşam yemeğinde bir araya geldi.

Kütahya, Afyonkarahisar, Aydın, Denizli, İzmir, Manisa, Muğla ve Uşak olmak üzere 8 Ege İlinin katılımı ile düzenlenen '8.Ege İlleri Tanıtım Günleri ve Etkinlikleri'nin açılış programına katılmak üzere Ankara'ya giden Vali Şerif Yılmaz ve kent protokolü, Ankara'da Ege Bölgesi İllerine Yönelik Faaliyette Bulunan Dernek ve Vakıflar İşbirliği Platformu (EGEM) üyeleri ve etkinliklere katılan katılımcılarla akşam yemeğinde buluştu.

Yemeğe Vali Şerif Yılmaz, Uşak Valisi Ahmet Okur, Maliye Bakan Yardımcısı Abdullah Erdem Cantimur, AK Parti Kütahya Milletvekilleri Şükrü Nazlı, Vural Kavuncu, Ahmet Tan, Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Uşak Belediye Başkanı Av. Nurullah Cahan, EGEM Platformu Üyeleri, STK temsilcileri ve davetliler katıldı.(EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kütahya Protokolü, Egem Üyeleriyle Yemekte Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement