Kütahya'da Siyasi Partilerden 'Ortak' Hareket - Son Dakika
Yerel

Kütahya'da Siyasi Partilerden 'Ortak' Hareket

Kütahya\'da Siyasi Partilerden \'Ortak\' Hareket

Kütahya'da teşkilatı bulunan siyasi partiler, AK Parti Kütahya İl Başkanı Kamil Saraçoğlu'nun ev sahipliğinde bir araya geldil.

18.07.2012 20:26

Kütahya'da teşkilatı bulunan siyasi partiler, AK Parti Kütahya İl Başkanı Kamil Saraçoğlu'nun ev sahipliğinde bir araya geldil.

Toplantıya AK Parti İl Başkanı Kamil Saraçoğlu, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Salim Ay, Demokratik Sol Parti il Başkanı İsmail Atilay Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Mehmet Sarı, Has Parti İl Başkanı Yılmaz Ergen ve partilerin yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Toplantıya Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Mehmet Akif Gün, kongreleri nedeni ile Demokrat Parti il Başkanı Atilla Palangalı, Saadet Partisi İl Başkanı Ali İhsan Oturak mazeretleri nedeni ile katılamadılar.

Katılamayan il başkanları bundan sonraki toplantılara iştirak edeceklerini bildirdiler.

Toplantı samimi bir ortam içinde geçti. Kütahya'yı ilgilendiren birçok konu üzerinde karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Toplantıya Ev sahipliği yapan AK Parti İl Başkanı Kamil Saraçoğlu, "İl Başkanlarımızın davetimize icabet ederek katılımlarından dolayı çok teşekkür ederim. Bizler göreve geldiğimizde Kütahya için ne yapılacaksa diğer partilerimizin ve Sivil Toplum örgütlerimizin Projelerine ve görüşlerine önem vereceğimizi söyledik, bu kapsamda bu tür toplantıları sık sık yaparak karşılıklı olarak istişare içinde bulunmaya hazırız. ve bunu sürekli kılmak istiyoruz" dedi.

Toplantı sonunda, tüm il başkanlarının ortak kararı ve anlayışı ile bu toplantıların ve buluşmaların aylık olarak devam etmesi ve isteyen partilerin bunun ev sahipliğini sıra ile üstlenebileceği kararı alındı.

(EFE)

18.07.2012 20: 05: 09

TSI

NNNN - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kütahya'da Siyasi Partilerden 'Ortak' Hareket - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement