Kütahya'da Kullanılmayan Garajda Ceset Bulunması - Son Dakika
Yerel

Kütahya'da Kullanılmayan Garajda Ceset Bulunması

Kütahya\'da Kullanılmayan Garajda Ceset Bulunması

Garajda brandaya sarılı cesedi bulunan Ramazan Cengiz'i, iple boğdukları iddiasıyla mahkemeye çıkartılan eşi ve kayınbiraderi tutuklandı.

15.10.2014 19:30

Kütahya'da, kullanılmayan otomobil garajı içerisinde brandaya sarılı cesedi bulunan Ramazan Cengiz'in katil zanlıları olduğu ileri sürülen kayınbiraderi Mustafa Kan ile maktulün eşi Fatma Cengiz, çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı.

Fatma Cengiz ve kardeşi Kan, bugün emniyetteki işlemlerinin ardından mahkemeye sevk edildi. Mahkeme, her iki kişinin de tutuklanmasına karar verdi.

Cengiz'in, 3 gün önce Cemalettin Mahallesi Refik Koraltan Sokak'ta, kullanılmayan bir garajda brandaya sarılı halde cesedinin bulunmasının ardından Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri başlattıkları çalışmada maktulün, en son kayınbiraderi ile görüştüğünü tespit etmişti.

Bunun üzerine ekipler, Kan ve maktulün eşi Fatma Cengiz'in ifadesine başvurdu. Kan, emniyetteki ifadesinde, eniştesi Cengiz'in kendisinden sürekli para istemesi nedeniyle işlerinin bozulduğunu, olay günü ise eniştesinin yine para istediğini, bunun üzerine ellerini bağladıktan sonra eniştesini iple boğduğunu, cesedi de battaniye ve brandaya sararak kullanılmayan garaja attığını itiraf etmişti. - Kütahya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kütahya'da Kullanılmayan Garajda Ceset Bulunması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement