Kütahya Birlik Vakfı Yöneticileri Eskişehir'de - Son Dakika
Yerel

Kütahya Birlik Vakfı Yöneticileri Eskişehir'de

Kütahya Birlik Vakfı Yöneticileri Eskişehir\'de

Kütahya Birlik Vakfı Başkanı Ahmet Sami Kutlu, bazı yönetim kurulu üyeleri, Eskişehir Birlik Vakfı'nı ziyaret etti.

08.04.2014 16:14

Kütahya Birlik Vakfı Başkanı Ahmet Sami Kutlu, bazı yönetim kurulu üyeleri, Eskişehir Birlik Vakfı'nı ziyaret etti.

Başkan Murat Canözer ve yönetim kurulu tarafından karşılanan heyet, Vakfın 'Pazartesi Konuşmaları" etkinliğine de katıldı.

Kütahya kuruluşunu yeni tamamlayan Birlik Vakfı Başkanı Ahmet Sami Kutlu, Genel Sekreter Ercan Mercan ve Kurucu üye Ahmet Eldiven, Eskişehir Birlik Vakfı'na Nezaket ziyaretinde bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Eskişehir Birlik Vakfı Başkanı Murat Canözer, 1990 yılında Mustafa Keleşoğlu, Sadi Kaya, Cemil Cahit Akın, Mustafa Eser, Nezih Abacı, Tuncer Köküer, Yüksel Çetintürk ve kendisi tarafından kurulan ve 2010 yılından beri bin 500 metrekare kapalı alana sahip yeni yerinde hizmet veren Vakfın, yaptığı çalışmalarla ilgili bilgiler verdi.

Deneyimlerini konuklarıyla paylaşan Başkan Murat Canözer, Yeni kurulan Kütahya Şubesi'nin de 'hayırlı olması' temennisiyle Kütahya Birlik Vakfı'na çalışmalarında başarılar diledi.

Kütahya Birlik Vakfı Başkanı Ahmet Sami Kutlu'da misafirperverlikleri için Eskişehir Birlik Vakfı Başkanı ve yöneticilerine teşekkür ederek Kütahya'ya davet etti. Kütahya heyeti, İhsan Ataöv'ün 'Protokol ve Nezaket Kuralları' konulu konferansına da katıldı. (EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kütahya Birlik Vakfı Yöneticileri Eskişehir'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement