Kütahya Askf Başkanı Murat Cengiz: Tüm Gençlerimizi Spor Yapmaya Davet Ediyorum - Son Dakika
Yerel

Kütahya Askf Başkanı Murat Cengiz: Tüm Gençlerimizi Spor Yapmaya Davet Ediyorum

Kütahya Askf Başkanı Murat Cengiz: Tüm Gençlerimizi Spor Yapmaya Davet Ediyorum

Kütahya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Yönetim Kurulu, Vali Ahmet Hamdi Nayir’e tebrik ziyaretinde bulundu.

22.07.2016 12:12

Kütahya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Yönetim Kurulu, Vali Ahmet Hamdi Nayir'e tebrik ziyaretinde bulundu.

Kütahya ASKF Başkanı Murat Cengiz ile birlikte Yönetim Kurulu üyeleri Ali Okçu, Tuncer Kırdar, Kerim Şentürk, Ramazan Aslantaş, Nuri Ercura Celalettin Altay, İsmail Hakkı Tatar ve Hasan Okçu'nun katıldığı ziyarette ilk olarak yaşanan darbe girişimi için Türk milletine 'geçmiş olsun' mesajları iletildi.

Federasyon çalışmaları hakkında bilgi veren Kütahya ASKF Başkanı Murat Cengiz, Kütahya'daki gençliği spora teşvik ederek, spor yaptırarak gönüllü çalışmalar yaptıklarını söyledi.

Kütahya Valisi Ahmet Hamdi Nayir ise, kulüp idarecilerinin ve spor taban birliklerinin yaptıkları gönüllü işin önemli olduğunu belirterek, "Her gencimizin elinde akıllı telefonlar var. Onları 1-2 saatliğine de olsa telefondan uzaklaştırabiliyorsak bizim için ne mutlu. Çünkü sosyallikten uzaklaşıyorlar ve bağlarımız zayıflıyor"dedi.

Kütahya'daki tesisleri gözden geçireceğini belirten Vali Nayir, kendisine iletilen sorunlar konusunda da, "Ortak bir çalışma yapalım. Birlikte sorunları tespit edip, çözüm yollarını arayalım. Bilecik'te spora olan desteğimiz nasılsa burada da aynı yolda devam edeceğiz"diye konuştu.(EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kütahya Askf Başkanı Murat Cengiz: Tüm Gençlerimizi Spor Yapmaya Davet Ediyorum - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement