Kurumlar Arası Halı Saha Futbol Turnuvası - Son Dakika
Yerel

Kurumlar Arası Halı Saha Futbol Turnuvası

Kurumlar Arası Halı Saha Futbol Turnuvası

Ordu'nun Kumru ilçesinde "Kurumlar Arası Futbol Turnuvası" düzenlendi.

05.04.2013 12:50

Ordu'nun Kumru ilçesinde "Kurumlar Arası Futbol Turnuvası" düzenlendi.

Türk Polis Teşkilatı'nın 168. yıl dönümü ve Kumru Kaymakamlığı'nın gönül elçileri programı çerçevesinde Kumru Emniyet Amirliği'nin organizesinde düzenlenen Kurumlar Arası Halı Saha Futbol Turnuvası'nda finalde Şöhretler Futbol Takımını 3-1 mağlup eden Erçallar ÇPL, şampiyon oldu.

Toplam 13 takımın katıldığı 2 grup halinde turnuva Kumru Belediyesi Halı Sahası'nda gerçekleşti. Turnuvada Erçallar ÇPL futbol takımı şampiyon olurken, Şöhretler Futbol Takımı ikinci, Hoşgörü Özel Eğitim Futbol Takımı 3. oldu. Turnuvada en centilmen takım Müftülük B Futbol Takımı olurken, gol krallığını da 27 golle Aytekin Yeşilyurt aldı. Emniyet Amirliği turnuvada birinci, ikinci olan takımları kupa ve madalyalarla ödüllendirirken, turnuvaya katılan tüm takımlara birer plaket sunuldu. Şampiyon takımın ödülünü ve madalyalarını İlçe Kaymakamı Ahmet Özkan verirken, ikinci takımın ödüllerini ise Kumru Belediye başkanı Ticabi Civelek takdim etti.

Emniyet Amiri Mehmet Öztürk, turnuvaya katkılarından dolayı Kaymakam Ahmet Özkan ve Belediye Başkanı Ticabi Civelek'e birer plaket sundu. Turnuvaya Kaymakam Ahmet Özkan, Belediye Başkanı Ticabi Civelek, Hakim Ethem Tahtabacak, Savcı Ömer Bilgin, İlçe Jandarma Komutanı Erkan Sağındık, daire amirleri ve vatandaşlar katıldı.

Törende bir konuşma yapan Kaymakam Ahmet Özkan, "Ben bu turnuva için Emniyet Amirliğimizin personeline çok teşekkür ediyorum. Bu ve benzeri turnuva ve etkinlikler her yerde bu kadar güzel ve organize olmuyor. Bunun değerini bilmek lazım" dedi.

Turnuvanın organizesini yapan Emniyet Amiri Mehmet Öztürk de yaptığı konuşmada, "Futbol dostluk, barış ve kardeşliktir. Her zaman böyle olmasını istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Tören, şampiyon ve ikinci olan takımların protokolle fotoğraf çektirmesiyle son buldu. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kurumlar Arası Halı Saha Futbol Turnuvası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement