Kurban Bayramı Mesajları - Son Dakika
Yerel

Kurban Bayramı Mesajları

Kurban Bayramı Mesajları

Çelikhan Kaymakamı Ömer Dağdeviren, Kurban Bayramı'nın mutluluk, barış ve huzur getirmesini diledi.

24.10.2012 17:41

Çelikhan Kaymakamı Ömer Dağdeviren, Kurban Bayramı'nın mutluluk, barış ve huzur getirmesini diledi.

Dağdeviren, mesajında, bayramların barış ve hoşgörünün geliştiği, kardeşlik duygularının birlik ve dayanışma ruhunun en üst düzeye çıktığı özel günler olduğunu söyledi.

Bu özel günlerde insanların birbirleri arasındaki dargınlıkları bir tarafa bırakıp, birlik ve beraberlik içerisinde yaşanılması gerektiğini vurgulayan Dağdeviren, "Bu duygu ve düşüncelerle, mübarek Kurban Bayramı'nın milletimize huzur ve mutluluk getirmesini dilerken, tüm Çelikhanlı hemşehrilerimin bayramını en içten dileklerimle kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum" dedi.

-Çelikhan Belediye Başkanı Bora

Çelikhan Belediye Başkanı Mehmet Bora, Kurban Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Bora, yayımladığı kutlama mesajında, dini bayramların, hasretlerin giderildiği, dostların kucaklaştığı, küslerin barıştığı, akraba ve komşuların ziyaret edilmesi açısından önemli günler olduğunu söyledi.

Bütün İslam aleminin Kurban Bayramı'nı kutlayan Bora, şunları kaydetti:

"Kurban Bayramı, toplumdaki yardımlaşma, dayanışma, birlik ve beraberlik duygularının pekişmesi açısından da büyük önem arz etmektedir. Toplum olarak en anlamlı günlerimizden biri olan Kurban Bayramı'nın, dünya üzerinde kutlandığı her yerleşim yerinde birlik, beraberlik duygularıyla sevgi, saygı, hoşgörü ve barış içerisinde geçmesini Yüce Allah'tan niyaz ederim."

- AK Parti Çelikhan İlçe Başkanı Bulut

AK Parti Çelikhan İlçe Başkanı Mustafa Bulut, bayramların bir arada yaşama ve insanların birbirleriyle kucaklaşma arzusunun tazelendiği günler olduğunu söyledi.

Bulut, mesajında, Kurban Bayramı'nın insanlar arasındaki dargınlıkları düzelteceğini belirterek, "Bayram, geleceğe karşı umudumuzu pekiştirecektir" dedi.

Muhabir: Mustafa Aloğlu/ Zerin Özdilek

Yayıncı: Ahmet Caner Baysal - ADIYAMAN

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kurban Bayramı Mesajları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement