Kur'an Kursu Öğrencileri Bilgileriyle Yarıştı - Son Dakika
Yerel

Kur'an Kursu Öğrencileri Bilgileriyle Yarıştı

Kur\'an Kursu Öğrencileri Bilgileriyle Yarıştı

Kur'an Kursları arasında ilk defa ödüllü bilgi yarışması düzenledi.

17.04.2013 11:53

Ortaca İlçe Müftülüğü tarafından müftülüğe bağlı

Kur'an Kursları arasında ilk defa ödüllü bilgi yarışması düzenledi.

Ortaca Müftülüğüne bağlı olarak eğitimlerini devam ettiren Kur'an Kursları arasında 2013 yılı "Kutlu Doğum Haftası" etkinlikleri kapsamında ilk defa ödüllü bilgi yarışması düzenlendi. Kur'an Kurslarına devam eden öğrencilerin birbirleri arasındaki iletişimi kuvvetlendirmek, birlik ve beraberliği pekiştirmek adına düzenlenen yarışma Ortaca Ortaokulu konferans salonunda yapıldı.

Bilgi yarışmasına Merkez Kız Kur'an Kursu, Kaynaklar Kız Kur'an Kursu, Okçular Kız Kur'an Kursu ve Dalyan Kız Kur'an Kursu öğrencileri katıldı.

Yarışmaya katılan öğrencilere; itikat, ibadet, ahlak, siyer ve genel kültür konularından

toplam 10 soru soruldu. Heyecanlı ve çekişmeli geçen bir yarışmanın ardından dereceye girenler ancak yedinci yedek soru sonunda belirlenebildi. Yapılan yarışma sonunda birinciliği Kaynaklar Kız Kur'an Kursu öğrencileri alırken, ikinciliği Merkez Kız Kur'an Kursu ve üçüncülüğü de Dalyan Kız Kur'an Kursu kazandı.

Yarışma sonunda yarışmaya katılan tüm öğretici ve öğrencileri tebrik ederek başarılarının devamını dileyen Ortaca Müftüsü Dr. İbrahim Özler, dereceye giren öğrencilere ödüllerinin düzenlenecek olan program sonrasında takdim edileceğini söyledi. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kur'an Kursu Öğrencileri Bilgileriyle Yarıştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement