Küpenin İncisi Seydişehir Dergisi'nin 10. Senesi Kutlandı - Son Dakika
Yerel

Küpenin İncisi Seydişehir Dergisi'nin 10. Senesi Kutlandı

Küpenin İncisi Seydişehir Dergisi\'nin 10. Senesi Kutlandı

Konya'nın Seydişehir ilçesinde, 1997 yılında kurulan, ilçede haftalık olarak yayınlanan Seydişehir Toroslar Gazetesi'nin kültür eki olarak yayınlanan Küpenin İncisi Seydişehir Dergisi'nin 10.sayı ve 10.senesi düzenlenen gala ile kutlandı.

23.09.2013 15:27

Konya'nın Seydişehir ilçesinde, 1997 yılında kurulan, ilçede haftalık olarak yayınlanan Seydişehir Toroslar Gazetesi'nin kültür eki olarak yayınlanan Küpenin İncisi Seydişehir Dergisi'nin 10. sayı ve 10. senesi düzenlenen gala ile kutlandı.

Kuğulu Mesire Alanı'nda ki kutlama programına, Seydişehir Kaymakamı Tuncay Sonel, Belediye Başkanı Abdulkadir Çat, Necmettin Erbakan Üniversitesi Ahmet Cengiz Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Selman Türker, Gazi Üniversitesi İletişim Fakütesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Serdar Ulukan, Selçuk Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Şerafettin Yıldız, Türkiye Gazetesi'nden Sefa Koyuncu, ünlü karikatürist mimar Ahmet Öztürklevent, STK temsilcileri, davetliler, dergiye konu kahramanlar, Seydişehir basını temsilcileri ve birçok davetli katıldı. Galada, Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Küpenin İncisi Seydişehir Dergisi'nin İmtiyaz Sahibi Ali Saylam açılış konuşmasında, Seydişehir'in kültürel varlığını ortaya çıkarıp sonraki tarihlere taşımanın önemini vurguladı. Kaymakam Tuncay Sonel de, "Seyyid Harun Veli diyarında çalışmanın onurunu her yerde söylüyoruz. Bunun gururunu her yerde yaşıyoruz. Bu yörenin insanları her şeyin en iyisine layık. Güzel ve özel bir memleket. Bu memlekete güzel hizmetler yapılmış, bizler de bu hizmetlerin üzerine yeni bir şeyler koyarak çalışmalara devam edeceğiz. Bu yörenin halkına güzel çalışmalar yaparak alın akı ile gitme düşüncesindeyiz. Küpenin İncisi Seydişehir Dergisi'nin yöremize güzellikler getirmesini ve Ali Saylam kardeşimizin nezdinde bu dergiye emek harcayan değerli akademisyenleri ve tüm çalışanları kutluyorum" şeklinde konuştu.

Toplantı hatıra fotoğrafları çekilerek son bulurken, dergi ve Seydişehir'e dair sohbetler yapıldı. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Küpenin İncisi Seydişehir Dergisi'nin 10. Senesi Kutlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement