Kumru Düzoba Yayla Şenlikleri 13-14 Temmuz'da - Son Dakika
Yerel

Kumru Düzoba Yayla Şenlikleri 13-14 Temmuz'da

Kumru Düzoba Yayla Şenlikleri 13-14 Temmuz\'da

Ordu'nun Kumru ilçesinde düzenlenen geleneksel Düzoba Yayla Şenlikleri 13-14 Temmuz tarihlerinde yapılacak.

30.06.2012 13:40

Ordu'nun Kumru ilçesinde düzenlenen geleneksel Düzoba Yayla Şenlikleri 13-14 Temmuz tarihlerinde yapılacak.

Kumru Belediyesi tarafından organize edilen ve bu yıl 19.su düzenlenecek Düzoba Yayla Şenlikleri 13 Temmuz akşamı Kumru İlçe Stadı'nda sanatçılar Murat Başaran, Yudum ve Seyhan Çek'in saat 20.00'de sahneye çıkmasıyla başlayacak ve cumartesi günü Düzoba Yaylası'nda yapılacak at yarışları ve güreş müsabakalarıyla devam edecek. İlçeye dışarıdan gelecek Kumruluların ve misafirlerin rahat etmeleri için tüm hazırlıklar son hızla devam ediyor. Bölgede Aybastı Perşembe Yaylası güreşlerinden sonra en kapsamlı güreşlerin düzenlendiği Düzoba şenliklerine Kırkpınar başpehlivanlarının yanında yüzlerce güreşçi davet edildi.

Belediye Başkanı Ticabi Civelek, şenliklerle ilgili yaptığı açıklamada, "Bu yıl 19.sunu düzenleyeceğimiz Düzoba Yayla Şenliklerimiz 13-14 Temmuz'da yapılacak. 13'ünde ilçe stadımızda konserimiz olacak, 14'ünde de Düzoba Yaylası'nda güreş ve at yarışları olarak gerçekleştireceğiz. Düzoba'da geçmiş yıllarda organize ettiğimiz güreşler bu bölgede her zaman en iyisi olmuştur.

Bundan sonra da aynı şekilde olacak. Tüm vatandaşlarımızı ve meraklı olan herkesi Düzaoba Yayla Şenliklerimize davet ediyorum" dedi. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kumru Düzoba Yayla Şenlikleri 13-14 Temmuz'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement