Kula Köylere Hizmet Götürme Birliği Perdeyi Kapattı - Son Dakika
Yerel

Kula Köylere Hizmet Götürme Birliği Perdeyi Kapattı

Kula Köylere Hizmet Götürme Birliği Perdeyi Kapattı

Kula İlçesi Köylere Hizmet Götürme Birliği Meclisi'nin olağan toplantısı Kula Belediyesi Ek Hizmet Binası Toplantı Salonu'nda yapıldı.

31.12.2013 10:09

Kula İlçesi Köylere Hizmet Götürme Birliği Meclisi'nin olağan toplantısı Kula Belediyesi Ek Hizmet Binası Toplantı Salonu'nda yapıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunması ile başlayan toplantıda açılış konuşması yapan Kula Kaymakamı Hakan Hakyemez "Yeni büyükşehir yasası ile Büyükşehir hizmet sınırının mülki sınırlar olarak değişti. Bundan böyle köylere büyükşehir belediyesi ve ilçe belediyelerimiz hizmet götürecek. Bu bakımdan Köylere Hizmet Götürme Birlikleri misyonlarını tamamladı. Geçmişte çok önemli altyapı projelerine ve hizmetlere imza atan birlikler yeni dönemde olmayacak. Bu nedenle bu güne kadar Kula Köylere Hizmet Götürme Birliği'nin hizmetlerinde emeği bulunan meclis ve encümen üyelerine, eski meclis üyelerine ve encümen üyelerine ve de Birlik Başkanı olarak görev yapan kaymakamlara teşekkür ediyorum. Yeni dönem de hizmetlerin daha etkin ve verimli bir şekilde köylerimize ulaşacağına, bir imar bütünlüğü içerisinde hizmetlerin tek elden yürütülmesinin, hem kaynakların etkin kullanılmasında hem de hizmetlerin bütün il ve ilçe düzeyinde eşit bir şekilde tüm halkımıza ulaştırılmasının doğru bir karar olduğuna inanıyorum" dedi.

Toplantıda meclis üyeleri adına bir konuşma yapan İl Genel Meclis üyesi Süleyman Erdil, Köylere Hizmet Götürme Birliklerinin bu güne kadar birlik ve beraberlik içerisinde çok önemli hizmetlere imza attığını, yeni dönemde de aynı şekilde birlik beraberlik içerisinde köylere hizmet edeceklerini belirtti. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kula Köylere Hizmet Götürme Birliği Perdeyi Kapattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement