KPSS Türkiye 2.'si Balıkesir Özel Okan Kampüs KPSS Kurslarından Çıktı - Son Dakika
Yerel

KPSS Türkiye 2.'si Balıkesir Özel Okan Kampüs KPSS Kurslarından Çıktı

KPSS Türkiye 2.\'si Balıkesir Özel Okan Kampüs KPSS Kurslarından Çıktı

Temmuz ayında yapılan Lisans Kamu Personeli Seçme Sınavı'nın (KPSS) sonuçları belli oldu.

13.08.2012 17:37

Temmuz ayında yapılan Lisans Kamu Personeli Seçme Sınavı'nın (KPSS) sonuçları belli oldu. Balıkesir Özel Okan Kampüs KPSS Kurslarının öğrencisi olan Hasan Boz 99,99084 puan ile Türkiye 2.'si oldu.

ÖSYM tarafından 7 Temmuz tarihinde yapılan ve yaklaşık 300 bin adayın girdiği Lisans KPSS'de Türkiye 2.'si Balıkesir Özel Okan Kampüs KPSS Kurslarından çıktı. Konyalı olan Hasan Boz, Balıkesir'deki Okan Kampüs KPSS Kurslarının arayarak sevincini paylaştığı öğretmenleri ve dersane yetkililerine teşekkür etti. Konuyla ilgili bir açıklama yapan Balıkesir Özel Okan Kampüs KPSS Kurslarının sahibi genç işadamı Okan Telaşeli, Türkiye ikincisi çıkarmaktan büyük bir mutluluk duyduklarını belirterek öğrenciyi ve öğretmenleri kutladı. Okan Telaşeli, "Balıkesir Özel Okan Kampüs'ün Lise Matematik Öğretmenliğine aday öğrencilerinden Hasan Boz, KPSS P10 puanını 99,99084 alarak Türkiye 2.'si ve Balıkesir 1.'si olmuştur. Öğrencimizi başarısından dolayı kutluyor, öğretmenlik hayatında üstün başarılar diliyoruz. Öğrencimizin başarısında katkısı olan öğretmenlerini, Okan Kampüs çalışanlarını tebrik ediyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyorum" dedi.

Balıkesir'in saygın ve güçlü eğitim kurumlarının başında gelen Okan Eğitim Kurumlarının yöneticisi Okan Telaşeli, Özel Okan Kampüs KPSS Kurslarının 7 yıl önce kurulmasına rağmen bugün gelinen noktada başarı rakamlarının Türkiye ortalamasının üzerinde olduğunu, bunun güçlü bir yayın, güçlü bir eğitim kadrosu, iyi ve kaliteli bir yönetim anlayışı ile gerçekleştiğini, asıl önemli olanın ise bu kalite ve başarıyı kalıcı kılmak olduğunu söyledi. Bundan önceki sınavda başarı ortalaması yüzde 60'ların da üzerinde olan Balıkesir Özel Okan Kampüs KPSS, eğitimdeki baarısıyla her yıl ortalama 200 öğrencinin atanmasını sağlıyor.

OKAN TELAŞELİ: "DOĞRU TERCİHLER YÜZÜNÜZÜ GÜLDÜRÜR"

Özel Okan Kampüs KPSS Kurslarının kurucu müdürü Yüksel Çakır, 7 Temmuz'daki sınava yaklaşık 500 öğrencilerinin girdiğini, Özel Okan Kampüs KPSS Kurslarında KPSS başarısının artık klasikleştiğini belirtti. Bunun son derece normal bir sonuç oduğunu vurgulayan Yüksel Çakır, KPSS'yi kazanmak için günlük olarak planlı ve programlı çalışmanın 'olmazsa olmaz' olduğunu bildirdi. Özel Okan Kampüs KPSS

Kursları olarak sektörde her yönden önde olduklarının altını çizen ve bu konuda iddialı olduklarını ifade eden kurs müdürü Yüksel Çakır, "Başarımızın sırrı sadece KPS formasyonumuzun olması, biz sadece KPS sınavı için kurs veriyoruz. Güçlü yayın, iyi bir yönetim ve güçlü eğitim kadromuz var. Dersanemizdeki 5 derslikte 4'ü üniversiteden olan toplam 12 öğretmen görev yapıyor. Özel Okan Kampüs KPSS Kursları olarak başarıdaki sloganımız ise 'doğru tercihler yüzünüzü güldürür'. KPS sınavından emin olmak isteyen, başarılı olmak isteyen tüm adayları Balıkesir'deki kursumuza bekliyoruz" dedi.

Balıkesir'de sayıları 8-10 civarında olan KPSS kursları arasında en önde gelen Özel Okan Kampüs KPSS Kurslarında 7 Temmuz tarihindeki Lisans KPS sınavına giren öğrencilerden Hasan Boz (99,99084 puan) Türkiye ikincisi olurken, Alp Arda (96,69161 puan) Türkiye 53.'sü ve Büşra Göksu (95,79837 puan) Türkiye 105.'si olarak büyük bir başarıya imza attılar. Yine Özel Okan Kampüs KPSS Kurslarının öğrencilerinden Duygu Ceylan (95,07364 puan) Türkiye 163.'sü, Hanife Zağlı 316., Emin Cebe 614., Raşit Geçal 657. ve Vahit Mutlu 668. oldular. Daha çok sayıda öğrencinin de en az 85 ve 90 puan alarak Lisans KPSS'de büyük bir başarı elde ettikleri bildirildi. Bütün öğrencileri ve öğretmenleri tekrar kutlayan Okan Telaşeli, "Doğru tercihler yüzünüzü güldürür. Bunun içindir ki KPSS için tüm aday öğrencileri Özel Okan Kampüs KPSS Kurslarımıza bekliyoruz" diye konuştu.

(YU)

13.08.2012 17: 16: 30

TSI

NNNN - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel KPSS Türkiye 2.'si Balıkesir Özel Okan Kampüs KPSS Kurslarından Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement