Kozan Kaymakamı Oral, Başarılı Sporcuları Ödüllendirdi - Son Dakika
Yerel

Kozan Kaymakamı Oral, Başarılı Sporcuları Ödüllendirdi

Kozan Kaymakamı Oral, Başarılı Sporcuları Ödüllendirdi

Kozan Kaymakamı Avni Oral, Okullararası Genç Kızlar Masa Tenisi İl Şampiyonası'nda ikinci olan Anadolu Öğretmen Lisesi Kız Takımı sporcularını ödüllendirdi.

24.12.2013 13:57

Kozan Kaymakamı Avni Oral, Okullararası Genç Kızlar Masa Tenisi İl Şampiyonası'nda ikinci olan Anadolu Öğretmen Lisesi Kız Takımı sporcularını ödüllendirdi.

Kaymakam Oral, ilçeye madalya ile dönen Anadolu Öğretmen Lisesi Masa Tenisi Kız Takımı'nı makamında kabul etti.

Oral, İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Sönmez, Okul Müdürü Haydar Aydoğan, Beden Eğitimi Öğretmeni Levent Gümüş, takım oyuncusu öğrenciler Emine Kuzu, Emine Büşra Çokol ve Ayşe Nagehan Küllük ile bir süre sohbet etti.

Kozan'ın eğitimde olduğu gibi sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerdeki başarılarıyla da adını sıkça duyurmasını arzuladıklarını ifade eden Oral, elde edilen başarıların artarak devam etmesi için okulların elinde bulunan imkanları diğer okullarla paylaşmalarını sağlayacaklarını, kaymakamlık olarak bu konuda gereken tüm desteği vereceklerini söyledi.

Öğrencileri, hatıra birer kupayla ödüllendiren Kaymakam Oral,  okul idarecileri ve sporcuları tebrik ederek başarılarının devamını diledi. - Adana

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kozan Kaymakamı Oral, Başarılı Sporcuları Ödüllendirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement