Kozan'da Köydes Seçimleri Son Kez Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Kozan'da Köydes Seçimleri Son Kez Yapıldı

Kozan\'da Köydes Seçimleri Son Kez Yapıldı

Adana'nın Kozan ilçesinde Kozan Kaymakamlığı, Köylere Hizmet Götürme Birliği(KÖYDES) encümen üyeliği seçimi son kez yapıldı.

27.09.2013 13:03

Adana'nın Kozan ilçesinde Kozan Kaymakamlığı, Köylere Hizmet Götürme Birliği(KÖYDES) encümen üyeliği seçimi son kez yapıldı.

Kozan Ticaret Odası toplantı salonunda gerçekleştirilen ve Kaymakam Avni Oral'ın divan başkanlığını yaptığı genel kurul saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başladı.

2013 faaliyet raporunun okunmasının ardından gider ve gelir bütçeleri görüşüldü. Kozan Kaymakamı Avni Oral Büyükşehir yasası ile son kez KÖYDES seçimlerinin yapıldığını belirterek, "Bundan sonra bilindiği üzere Büyükşehir Yasası gereği köylere yapılacak hizmetler Adana'dan yapılacak. Onun için Kozan'ımıza hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Görüşmelerin ardından Birlik encümen seçimine geçildi. Seçimlerde 5 il genel meclis üyesi ve 87 köy muhtarı oy kullandı. İki il genel meclis üyesi ve iki muhtar üyenin belirlenmesi için gerçekleştirilen seçim sonunda, İl Genel Meclis üyeleri Hadi Tekdemir ve Adem Ocak seçilirken Alapınar Köyü Muhtarı Salim Açıkgöz ve Karacaören Köyü Muhtarı Gürsel İmeci, KÖYDES meclis üyeliğine seçildi.

Kaymakam Avni Oral seçimler sonrası köy muhtarları ile köylerin sorunları hakkında bilgi alışverişinde bulundu. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kozan'da Köydes Seçimleri Son Kez Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement