Köylere Hizmet Götürme Birliği Olağan Genel Kurul Toplantısı Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Köylere Hizmet Götürme Birliği Olağan Genel Kurul Toplantısı Yapıldı

Köylere Hizmet Götürme Birliği Olağan Genel Kurul Toplantısı Yapıldı

Çanakkale’nin Çan ilçe Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği Başkanlığının 2014 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı Çan İlçe Kaymakamı Nurettin Kakillioğlu, İlçe Özel İdare Müdürü Metin Türker, İl Genel Meclis Üyeleri ve Köy Muhtarlarının katılımıyla Çan Öğretmen Evi Toplantı salonunda yapıldı.

15.04.2014 09:35

Çanakkale'nin Çan ilçe Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği Başkanlığının 2014 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı Çan İlçe Kaymakamı Nurettin Kakillioğlu, İlçe Özel İdare Müdürü Metin Türker, İl Genel Meclis Üyeleri ve Köy Muhtarlarının katılımıyla Çan Öğretmen Evi Toplantı salonunda yapıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından Divan Kurulu oluşturuldu. Divan Kuruluna Bahadırlı Köy Muhtarı Ayhan Topaloğlu ve Karadağ Köy Muhtarı Ramazan Dizman katip üye olarak seçildiler. K.H.G.B Tüzüğünün 14. Maddesi gereğince İl Genel Meclis Üyelerinden iki, diğer üyelerden iki olmak üzere dört asil dört yedek encümen üyesi seçiminde Ahlatlıburun Muhtarı Şakir Aydın, Hacıkasım Muhtarı Ergün Ekici, İl Genel Meclis Üyeleri Ünsal Dirlik ve Halil İbrahim Demir seçimi kazanan adaylar oldu. Daha sonra komisyon üyeleri için seçim yapıldı. Plan ve Bütçe Komisyon Üyesi Muhtarları, Kocayayla Köyü Muhtarı Ali Azap, Durali Köyü Muhtarı Rafet Kara, Büyüktepe Köyü Muhtarı Cahit Gökalp, Yaykın Köyü Muhtarı Salih Çakır, Yayaköy Muhtarı İbrahim Ayhan Dilek, komisyon üyeliklerini kazanırken, dilek ve temennilerin ardından toplantı sona erdi. Toplantı sonrasında tüm katılımcılara Kale Seramik Havuzbaşı Tesislerinde yemek verildi. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Köylere Hizmet Götürme Birliği Olağan Genel Kurul Toplantısı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement