Köse'den Başkan Tursun'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Köse'den Başkan Tursun'a Ziyaret

Köse\'den Başkan Tursun\'a Ziyaret

Ak Parti İl Başkanı Mustafa Köse, Döşemealtı Belediye Başkanı Nurettin Tursun'u makamında ziyaret etti.

04.11.2013 11:19

Ak Parti İl Başkanı Mustafa Köse, Döşemealtı Belediye Başkanı Nurettin Tursun'u makamında ziyaret etti.

Döşemealtı Belediye Başkanı Nurettin Tursun'dan belediye hizmetleri ve yeni proje çalışmaları hakkında bilgi alan Ak Parti İl Başkanı Mustafa Köse, "Başkanımızın yaptığı hizmetleri görünce gururlanıyoruz. Projelerle Döşemealtı'nın hızla ilerlemesi Ak Parti belediyeciliğinin laf değil, hizmet üretme prensibini bir kez daha ortaya koyuyor" dedi.

Döşemealtı İlçe Başkanı Yusuf Mayıslar ve İlçe Teşkilat üyelerinin de bulunduğu ziyarette Köse, "Görüyoruz ki başkanımız seçimi kazandığı günden bu yana hiç durmadan çalışmış, 4 beldenin birleşmesinin ardından başkanlık koltuğuna oturan Tursun bahane değil hizmet üretmiş, ilçenin hızla kalkınmasına vesile olmuş.Yaptığı çalışmalarla hem ilçe halkına verdiği sözleri yerine getirmesi hem de partimize yakışır belediyecilik anlayışı nedeniyle kendisine teşekkür ediyorum. Hükümetimiz partili partisiz, hizmet üreten bütün belediyelere koşulsuz destek veriyor. Biz belediyecilikten gelme bir genel başkanımızın partisinin mensubuyuz. Bizim için öncelik hizmettir" diye konuştu.

Ziyaretin ardından Başkan Nurettin Tursun, İl Başkanı Köse ve beraberindekilere yapımından son aşamaya gelinen belediye hizmet binasını gezdirdi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Köse'den Başkan Tursun'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement