Körfezspor Yönetimi Refik Yılmaz'ı Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Körfezspor Yönetimi Refik Yılmaz'ı Ziyaret Etti

Körfezspor Yönetimi Refik Yılmaz\'ı Ziyaret Etti

Bursa 1.Amatör Küme'de mücadele eden Gemlik Körfezspor'un yeni yönetim kurulu üyeleri Belediye Başkanvekili Refik Yılmaz'ı makamında ziyaret ettiler.

31.07.2012 13:13

Bursa 1. Amatör Küme'de mücadele eden Gemlik Körfez spor'un yeni yönetim kurulu üyeleri Belediye Başkanvekili Refik Yılmaz'ı makamında ziyaret ettiler.

Kulübün yeni Başkanı Kemal Karslı'nın yanı sıra Başkan Yardımcısı İbrahim Baki, Yönetim Kurulu üyeleri İsmet Gümüş ve Ömer Bayrak'ın katıldığı ziyarette, Gemlik'te sportif anlamda başlatılan tesisleşme hamlesi masaya yatırıldı. Gemlik Belediye Başkanvekili Refik Yılmaz'ı, sportif yatırımlar, amatör spor kulüplerine, yaz spor okullarına ve ilköğretim okullarına yönelik yaptığı sportif malzeme yardımları sebebiyle kutlayan Kemal Karslı, her amatör spor kulübünün bu yatırımların, bu desteğin ve yardımların karşılığında genç kuşakları spora alıştırarak başarılı olmak zorunda olduğunu söyledi. Körfezspor olarak alt yapıya büyük önem verdiklerini ve Bursa birinci amatör kümede başarılı olmayı hedeflediklerini kaydeden yeni başkan Kemal Karslı, "Hep birlikte el ele vererek Körfezspor'u ve Gemlik sporunu Bursa bölgesinde en iyi şekilde temsil edeceğiz. Gemlik'te her branşa yönelik yapılan yatırımların farkındayız" dedi.

Refik Yılmaz da, Körfezspor'un yeni yönetimine başarı dileklerinde bulunarak, tesisleşme, yatırım ve malzeme desteklerinin süreceğini söyledi.

(YS)

31.07.2012 12: 49: 41

TSI

NNNN - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Körfezspor Yönetimi Refik Yılmaz'ı Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement