Konya Smmmo'dan Üyeler ve Stajyerlere Eğitim Semineri - Son Dakika
Yerel

Konya Smmmo'dan Üyeler ve Stajyerlere Eğitim Semineri

Konya Smmmo\'dan Üyeler ve Stajyerlere Eğitim Semineri

Konya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (SMMMO) üyelerine ve stajyerlerine yönelik eğitim seminerleri devam ediyor.

06.03.2014 16:15

Konya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (SMMMO) üyelerine ve stajyerlerine yönelik eğitim seminerleri devam ediyor.

Konya SMMMO mesleki eğitim faaliyetleri kapsamında üyelerine ve stajyerlerine yönelik düzenlemiş olduğu eğitim seminerlerine Şirket Genel Kurulları, Faaliyet Raporunun Hazırlanması ve Anonim Şirket ve Kooperatiflerin Denetlenmesi konulu seminerle devam etti. Seminer sunumunu Anadolu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Necdet Sağlam tarafından yapıldı.

Bilgilendirme seminerlerinin önemine dikkat çeken SMMMO Başkanı İsmail Turan, programa gelemeyip eğitimleri kaçıran üyeler için web sitesinden canlı yayınlanacağını belirterek, "Konya SMMMO olarak mesleki eğitim faaliyetlerimize devam ediyoruz. Aynı doğrultuda sosyal faaliyetlerimizde devam ediyor. Önceki gün Muhasebe haftası kokteylimizi ve 20 yıl ve üzeri Odamıza kayıtlı olan meslektaşlarımızın plaket törenini oda hizmet binamızda gerçekleştirdik. Kokteylimize sayın valimiz başta olmak üzere birçok protokol üyesi ve meslektaşlarım katıldı. Kokteyl sayesinde hem muhasebe haftamızı kutladık hem de birlik ve beraberlik içerisinde olduğumuzun mesajını verdik. Katılım gösterdiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum. Bugünkü seminerimizin konusu ise Türk Ticaret Kanunu kapsamında önemli bir konu. Şirketlerde yapılacak olan genel kurullar, şirketlerin denetlenmesi ve faaliyet raporlarının hazırlanması konularında Prof. Dr. Necdet Sağlam hocamız tarafından sizlere bilgilendirme yapılacak. Tabi devamla güncellenen bir mesleği icra ettiğimiz için Oda olarak bizlerde meslektaşlarımızı sürekli bilgilendirmek istiyoruz. 12 Martta da Gelir ve Kurumlar vergisi konularında bilgilendirme seminerimiz olacak. Bu seminerimizde ilçelerden isteyip de gelemeyen meslektaşlarım için Oda Web sitemizden canlı yayınlanacak" ifadelerini kullandı. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Konya Smmmo'dan Üyeler ve Stajyerlere Eğitim Semineri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement