Konya Smmmo'da Eğitim Semineri - Son Dakika
Yerel

Konya Smmmo'da Eğitim Semineri

Konya Smmmo\'da Eğitim Semineri

Konya SMMM Odası’nın mesleki eğitim faaliyetleri kapsamında üyelerine ve stajyerlerine yönelik düzenlemiş olduğu eğitim seminerlerine Gelir ve Kurumlar Vergisi’nde önem arz eden konular semineriyle devam edildi.

12.03.2014 16:06

Konya SMMM Odası'nın mesleki eğitim faaliyetleri kapsamında üyelerine ve stajyerlerine yönelik düzenlemiş olduğu eğitim seminerlerine Gelir ve Kurumlar Vergisi'nde önem arz eden konular semineriyle devam edildi.

Konya SMMM Odası web sitesinden canlı yayınlanan ve oda üyelerinin yoğun şekilde katılım sağladığı bilgilendirme seminerinin açılış konuşmasını yapan Oda Başkanı İsmail Turan, "Genel Merkezimiz TÜRMOB öncülüğünde Gelir İdaresi Başkanlığı ile yapılan çalıştayda Ba-Bs formlarında meslektaşlarımızın ve mükelleflerinin yaşadıkları mağduriyet inşallah ortadan kalkacak. Biliyorsunuz Ba ve Bs formlarında 5 yıl geriye dönülerek düzeltme istenebiliyordu. Şimdi ise gönderilen Ba ve Bs formlarında düzeltme 10 gün içerisinde istenecek. Yapılan çalıştay doğrultusunda KDV beyannamelerinin veriliş süresinin de değişmesi gündemde. Bu konularla ilgili detaylı bilgilendirme gelişmeler yaşandığı zaman odamızın web sitesinde yayınlanacaktır" dedi.

Oda Başkanı İsmail Turan'ın konuşmasından sonra eski Gelirler Başkontrolörü YMM İbrahim Değirmenci tarafından Gelir ve Kurumlar Vergisi'nde önem arz eden konular hakkında detaylı sunum yapıldı. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Konya Smmmo'da Eğitim Semineri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement