Komutanlar Kore Gazisini Evinde Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Komutanlar Kore Gazisini Evinde Ziyaret Etti

Komutanlar Kore Gazisini Evinde Ziyaret Etti

Manisa’nın Kula ilçesi Yeşilyayla Mahallesi'nde yaşayan 82 yaşındaki Kore gazisi Mehmet Ali Karabulut’u komutanlar evinde ziyaret etti.

06.06.2014 10:25

Manisa'nın Kula ilçesi Yeşilyayla Mahallesi'nde yaşayan 82 yaşındaki Kore gazisi Mehmet Ali Karabulut'u komutanlar evinde ziyaret etti.

Ziyarete Garnizon komutanı Binbaşı Musa Özgül İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Erkan Enginar Kula Muharip Gaziler Derneği Başkanı Mehmet Çürük katıldı.

Kore gazisi Mehmet Ali Karabulut ile bir süre sohbet eden komutanlar, şehitlik ve gazilik mertebesinin Türk halkının gözünde kutsal bir makam olduğunu belirtti. Ziyarette konuşan Garnizon Komutanı Binbaşı Musa Özgül "Bizler bu aziz vatan için canını hiçe sayarak şehit olan evlatlarımızın, ailelerinin, yaralanıp gazi olan evlatlarımızın ve ailelerinin sadece yılın belli günlerinde değil her zaman yanlarındayız. Böyle değerli insanlardan sevgiyi, paylaşmayı, yaşamayı dinlememiz ve onları ziyaret edip hayır dualarını almamız lazım. Mehmet Ali Karabulut büyüğümüze Allah sağlıklı ve uzun ömür versin." dedi.

Ziyaret için Komutanlara teşekkür eden Kore Gazisi Karabulut, ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek insanların birlik beraberlik içinde yaşamalarını umut ettiğini söyledi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Komutanlar Kore Gazisini Evinde Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement