Kömürspor'dan, Müftü Korkmaz'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Kömürspor'dan, Müftü Korkmaz'a Ziyaret

Kömürspor\'dan, Müftü Korkmaz\'a Ziyaret

Zonguldak Kömürspor Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Caner, Zonguldak Kömürspor Antrenörü Cahit Terzi, Zonguldak Kömürspor Genel Kaptanı Hakan Hürfikir ve yönetim kurulu üyesi Şükrü Öztürk, Zonguldak İl Müftüsü Nuh Korkmaz’ı ziyaret etti.

21.02.2014 15:35

Zonguldak Kömürspor Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Caner, Zonguldak Kömürspor Antrenörü Cahit Terzi, Zonguldak Kömürspor Genel Kaptanı Hakan Hürfikir ve yönetim kurulu üyesi Şükrü Öztürk, Zonguldak İl Müftüsü Nuh Korkmaz'ı ziyaret etti.

Ziyarette konuşma yapan Zonguldak Kömürspor Başkanı Süleyman Caner, "Biz daha önce sezona başlarken destek amaçlı bir takım ziyaretlerde bulunmuştuk. Müftümüzü ziyaret etmemiştik. Yeni binaya taşınmışlar hem hayırlı olsun hem de ziyaret edip dualarını alalım dedik. Zonguldakspor iyi yolda gidiyor. Tabi diyanet camiasında da çok destekçimiz var, hepsinden Allah razı olsun. Onların dualarıyla zaten inşallah amacımıza ulaşacağız" dedi.

Zonguldak İl Müftüsü Korkmaz ise, ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ederek, kendilerine başarılar diledi.

Ayrıca ziyarette, Zonguldak Kömürspor Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Caner, Zonguldak Kömürspor Antrenörü Cahit Terzi, Zonguldak Kömürspor Genel Kaptanı Hakan Hürfikir ve yönetim kurulu üyesi Şükrü Öztürk tarafından Zonguldak İl Müftüsü Nuh Korkmaz'a 67 yazan forma hediye etti. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kömürspor'dan, Müftü Korkmaz'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement