Klasspor Kulübü Başkanı Şimşek'ten, Türkyılmaz'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Klasspor Kulübü Başkanı Şimşek'ten, Türkyılmaz'a Ziyaret

Klasspor Kulübü Başkanı Şimşek\'ten, Türkyılmaz\'a Ziyaret

Kickboks Turnuvasında şampiyon olan Mudanya Belediyesi Klasspor Kulübü Başkanı Şimşek, sporcularıyla Belediye Başkanı Türkyılmaz'ı ziyaret etti.

07.05.2014 09:58  Güncelleme: 09:55

Mudanya Belediyesi'nin organize ettiği Kickboks turnuvasında şampiyon olan Mudanya Belediyesi Klas spor Kulübü Başkanı Necati Şimşek, sporcularıyla Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz'ı ziyaret etti.

Türkyılmaz'ı makamında ziyaret eden kulüp başkanı ve antrenörü Necati Şimşek, kazandıkları başarıda Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz'ın payının olduğunu belirtti.

Kendilerine verilen bu güçle minderden galip ayrılan taraf olduklarını aktaran Şimşek, "Çok mutluyuz ve bu şampiyonluğu belediyemize ve Türkyılmaz'a hediye ettik. Bugün kendisine yaptığımız ziyaretin amacı da budur" dedi.

Türkyılmaz ise ilçenin kültür ve tarih başkenti olmasının yanında spora önem veren bir ilçe olduğunu ifade ederek, "Sporun ve sporcunun yanında olarak bu tür organizasyonlara destek vereceğiz. Güzel bir sonuç elde edildi ve Mudanya, adını spor sahalarında bir kez daha şanla şerefle gururla duyurdu" dedi. - Bursa

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Klasspor Kulübü Başkanı Şimşek'ten, Türkyılmaz'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement