Kızılhamam'da Maraton Koşusu - Son Dakika
Yerel

Kızılhamam'da Maraton Koşusu

Kızılhamam\'da Maraton Koşusu

Birinci Kızılcahamam Yarı Maratonu ve 10 k koşusu yapıldı.

10.03.2014 13:46

Birinci Kızılcahamam Yarı Maratonu ve 10 k koşusu yapıldı.

Türkiye Atletizm Federasyonu tarafından ilk kez 2014 yılı faaliyet programına alınan ve Kızılcahamam Belediyesinin sponsorluğunda yapılan maraton koşusuna 35 ilden 370 kadın ve erkek sporcu  sporcu katıldı.

Kızılcahamam Sarayköy mevkisinden startı verilen yarışlar Perihan Erdoğan İlkokulunda son buldu. Yarışlarda 10 k erkekler kategorisinde birinci Aykut Taşdemir, ikinci Serkan Kocalan, üçüncü Ramazan İşmen, dördüncü Oğuzhan Yılmaz, beşinci Sedat Özdemir oldu.

Bayanlar 10 k koşusunda, birinci Seyhan Adanır, ikinci Senem Çağlan, üçüncü Yeliz  Ayyıldız, dördüncü Hüsniye Dursun, beşinci Emine Dinçer dereceye girdi.

Birinci Kızılcahamam yarı maratonu 21 km kategorisinde ise birinci Akif Kıtır, ikinci Yahya Terveli, üçüncü Rıdvan Alper Afacan, dördüncü Mevlüt Savaşer, beşinci Murat Kaya,  altıncı Gıyasettin Yalçın olurken Bayanlar 21 km koşusunda ise birinci Türkan Özata, ikinci Nursel Yıldız, üçüncü Lütfiye Kaya, dördüncü Nuriye Arslan, beşinci Emine Dereli oldu

Perihan Erdoğan İlkokulu bahçesinde düzenlenen ödül törenine Kızılcahamam Kaymakamı Mustafa Çit, Belediye Başkanı Coşkun Ünal, sporcular ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kaymakam Mustafa Çit, yaptığı konuşmada, "İlki düzenlenen ve güzel bir havada gerçekleşen yarışlarda dereceye giren sporcuları tebrik ediyorum" dedi.

Belediye Başkanı Coşkun Ünal ise "Kızılcahamam yarı maratonu ve 10 k koşusunun bu sene ilkini gerçekleştirdik. Zamanlaması bizim istediğimiz bir tarih olmadı ama bu tarihten başka uygun bir zaman da yoktu. Yerel seçim çalışmalarının en yoğun olduğu bir zaman olması dolayısı ile eksikliklerimiz mutlaka oldu. Biz bu güzel yarışların başlangıcını ve bitişini  şehir içinden vermek istiyorduk ama olmadı. İnşallah önümüzdeki yıllarda bu eksikliklerimizi tamamlayıp daha güzel bir maraton yapacağız" dedi. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kızılhamam'da Maraton Koşusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement