Kızılcahamam'da Çanakkale Zaferi Kutlandı - Son Dakika
Yerel

Kızılcahamam'da Çanakkale Zaferi Kutlandı

Kızılcahamam\'da Çanakkale Zaferi Kutlandı

Çanakkale Zaferi'nin 98.yıl dönümü Kızılcahamam'da düzenlenen törenle kutlandı.

18.03.2013 19:04

Çanakkale Zaferi'nin 98. yıl dönümü Kızılcahamam'da düzenlenen törenle kutlandı. Törende, İstiklal Marşı'nı en güzel okuma yarışmasının birincisi Ayşe Naz Öztürk tarafından İstiklal Marşı okundu.

Çanakkale Zaferi'nin 98. yıl dönümü ve Çanakkale Şehitleri'ni Anma Günü Programı, Kızılcahamam Lisesi bahçesinde çelenk koyma merasimi ile başladı. Törene İlçe Kaymakamı Mustafa Çit, Belediye Başkanı Coşkun Ünal, AKP İlçe Başkanı Sefa Yıldırım, CHP İlçe Başkanı Oğuz Akcan ve Milli Eğitim Müdürü Ekrem Demirtaş katıldı. Günün anlam ve önemine dair konuşmayı Kızılcahamam İlçe Jandarma Komutanlığında görevli Jandarma Başçavuş Uğur Murat Telatar yaptı.

Kızılcahamam Endüstri Meslek Lisesi tarafından 18 Mart Çanakkale Zaferi için program düzenlendi. EML Konferans salonunda yapılan programda günün anlamına binaen konuşmalar, şiirler ve tiyatro gösterimi yapıldı. 14 Mart'ta Kızılcahamam Belediyesi tarafından yapılan İstiklal Marşı'nı en güzel okuma yarışmasının birincisi Ayşe Naz Öztürk tarafından İstiklal Marşı okundu. Programda Kızılcahamam Kır Köy köyü halkından Ahmet Ünal'ın Çanakkale'de yaşadıkları ve oğlu Ali Ünal'ın da Çanakkale Savaşı'na çağırılması slayt eşliğinde anlatıldı. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kızılcahamam'da Çanakkale Zaferi Kutlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement