Kızılcahamam'da 23 Nisan Coşkusu - Son Dakika
Yerel

Kızılcahamam'da 23 Nisan Coşkusu

Kızılcahamam\'da 23 Nisan Coşkusu

Kızılcahamam'da 23 Nisan coşkusu tüm okullarda ayrı ayrı yaşandı.

23.04.2013 15:04

Kızılcahamam'da 23 Nisan coşkusu tüm okullarda ayrı ayrı yaşandı. Her okul kendi okul bahçesinde çeşitli etkinliklerle 23 Nisanı kutladı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, tüm yurtta çeşitli etkinliklerle kutlanırken Kızılcahamam'da da yapılan törenlerle kutlandı. Saat 09.00'da Kızılcahamam Lisesi Atatürk Anıtına çelenk konulması ile başlayan 23 Nisan kutlamaları Çağatay İlkokulu bahçesinde devam etti. Törene Kızılcahamam Kaymakamı Mustafa Çit, Belediye Başkanı Coşkun Ünal, Cumhuriyet Başsavcısı Hamza Kul, Garnizon Komutanı Mustafa Hazırbulan, Emniyet Müdürü Kubilay Koç, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, siyasi partilerin ilçe başkanları, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve velileri katıldı.

Kızılcahamam Çağatay İlkokulu bahçesinde başlayan etkinliklerde Halk Oyunları gösterisi sergilendi, öğrenciler arası yarışmalar yapıldı ve 23 Nisan şiirleri okundu. Programın sonunda daha önce yapılan yarışmalarda dereceye giren okul ve öğrencilere de çeşitli ödüler verildi. Ödül töreninin ardından 23 Nisan kutlamaları sona erdi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kızılcahamam'da 23 Nisan Coşkusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement