Kızılcabölükspor'a Nazar Boncuklu Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Kızılcabölükspor'a Nazar Boncuklu Ziyaret

Kızılcabölükspor\'a Nazar Boncuklu Ziyaret

Kızılcabölükler Vakfı Kızılcabölükspor’un antrenmanına ziyaret etti.

30.03.2016 09:46

Kızılcabölükler Vakfı Kızılcabölükspor'un antrenmanına ziyaret etti. Ziyarette oyunculara ve teknik heyete baklava ikramında bulunarak Kızılcabölükspor'a nazar değmemesi için nazar boncuğu hediye edildi.

Spor Toto 3. Lig'de mücadele eden Kızılcabölükspor Altay mazı hazırlıklarına devam ediyor. Kızılcabölükspor'un Şirinköy Stadı'nda gerçekleşen antrenmanına Kızılcabölüklüler Vakfı Başkanı Osman Erkli ve yönetim kurulu üyeleri ziyarette bulundu. Şirinköy Stadı'nda gerçekleşen antrenmanı yakından takip eden Kızılcabölüklüler Vakfı Başkanı Osman Erkli ve yönetim kurulu üyeleri antrenman sonunda oyunculara meyve ve baklava ikram ederek kalan maçlarda başarılar dilediler. Kızılcabölüklüler Vakfı Yönetim Kurulu üyeleri takım kaptanı Fatih Yiğen'e de nazar boncuğu hediye ederek, tüm takımın başarılarının devamını temenni ettiler. Kızılcabölüklüler Vakfı Başkanı Osman Erkli, "Kızılcabölükspor artık bir marka haline gelmiştir. Denizli'nin adını Türkiye ve Dünyaya duyuran Kızılcabölükspor'a bundan sonraki kalan maçlarında başarılar diliyorum. İnşallah takımımızın başarılı olacaktır. Kızılcabölüklüler Vakfı olarak her zaman takımımızın yanındayız her türlü desteği vermek için elimizden geleni yapacağız" diye konuştu.

Kızılcabölükspor Kulüp Başkanı Osman Duran da Kızılcabölüklüler Vakfı Yönetimine teşekkür ederek "Takım olarak Denizli'yi en iyi temsil ediyoruz. Kızılcabölükspor büyük bir camia onları arkamızda görmek bizleri oldukça mutlu ediyor. Takım olarak çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. İnşallah lig sonunda mutlu sona ulaşırız" diye konuştu. - DENİZLİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kızılcabölükspor'a Nazar Boncuklu Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement