Kızılay Caddesi Esnafı İftarda Buluştu - Son Dakika
Yerel

Kızılay Caddesi Esnafı İftarda Buluştu

Kızılay Caddesi Esnafı İftarda Buluştu

Adana'da Kızılay Caddesi üzerindeki esnaf, iş adamı Sıtkı Polat’ın organizasyonunda düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi.

24.07.2014 14:42

Adana'da Kızılay Caddesi üzerindeki esnaf, iş adamı Sıtkı Polat'ın organizasyonunda düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi.

Ulu Cami önüne kurulan iftar sofrasına iş adamları ve mahalle sakinleri de katıldı. İftar öncesi, okunan dualar ile eller semaya zulme uğrayan Müslümanlar için açıldı. Ezanın okunmasıyla aynı anda oruçlar açıldı.

İftar yemeğini ardından bir konuşma yapan iş adamı Sıtkı Polat, burada birlik, beraberlik kardeşlik, sevgi ve barışa değindi.

Polat, Gazze'de, Irak'ta Suriye'de yaşanan savaşın, insanlık dışı zulümlerin son bulmasını istedi. Polat, "Ramazan'ın maneviyatını yaşayamayan garip ve mazlum coğrafyaların mazlum insanları var. Buralarda zulme uğrayan içi yanan Müslüman kardeşlerimiz için elimizden duadan başka bir şey gelmiyor. Allah kardeşlerimizin yardımcısı olsun. Hepinize katıldığınız için teşekkür ediyorum. Rabbim iftarımızı kabul etsin" dedi. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kızılay Caddesi Esnafı İftarda Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement