Kız Öğrencilere Konferans Verildi - Son Dakika
Yerel

Kız Öğrencilere Konferans Verildi

Kız Öğrencilere Konferans Verildi

Adıyaman Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından “Kadın Dostu Kentler-2” projesi kapsamında lise ve ortaokul kız öğrencilere konferans verildi.

03.04.2015 15:57

Adıyaman Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından "Kadın Dostu Kentler-2" projesi kapsamında lise ve ortaokul kız öğrencilere konferans verildi.

Halk Eğitim Kültür Merkezi Konferans Salonunda düzenlenen konferansa, Cumhuriyet Savcısı Filiz Bulut, Doktor Emine Yücel Çağ, Okul Müdürü Aysun Hallaç konuşmacı olarak katılırken, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Altındağ, Nene Hatun Okul Müdürü ve Kadın Dostu Kentler-2 projesi görevlisi Hatice Dağdeviren, okul öğretmenleri ile çok sayıda ortaokul ve lise kız öğrencileri katıldı.

Konferansın açış konuşmasını gerçekleştiren Nene Hatun Okul Müdürü ve Kadın Dostu Kentler-2 projesi görevlisi Hatice Dağdeviren, "Adıyaman İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından kadın kent dostu kentler- 2 projesi kapsamında okullarımızda bulunan kız öğrencilerimizin eğitimleriyle alakalı ve ileriye yönelik hayatlarında daha başarılı olabilmeleri için neler yapabilecekleri ile ilgili bir konferans düzenledik. Toplumda yer edinmiş iyi rol model olan savcı, doktor, sanatçı gibi arkadaşlarımızı davet ederek genç kızlarımıza model olmaları yönünde bir konferans ayarladık. Bu tür projelerimiz bir yıl boyunca devam edecek" dedi.

Yapılan konuşmaların ardından konferansa geçildi. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kız Öğrencilere Konferans Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement