Kırşehir Belediyesi'nden Yaralanan Sokak Köpeğine İlk Müdahale - Son Dakika
Yerel

Kırşehir Belediyesi'nden Yaralanan Sokak Köpeğine İlk Müdahale

Kırşehir Belediyesi\'nden Yaralanan Sokak Köpeğine İlk Müdahale

Kırşehir Belediyesi, trafik kazasında yaralanan bir sokak köpeğine ilk müdahaleyi yaparak, can dostu Kırıkkale Üniversitesi Veteriner Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hayvan Hastanesi’ne sevk etti.

28.11.2022 10:33  Güncelleme: 10:37

Kırşehir Belediyesi, trafik kazasında yaralanan bir sokak köpeğine ilk müdahaleyi yaparak, can dostu Kırıkkale Üniversitesi Veteriner Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hayvan Hastanesi'ne sevk etti.

Belediye'nin Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından teşhis ve ilk tedavisi uygulanan köpek, Kırşehir Belediyesi'nin Kırıkkale Üniversitesi Veteriner Fakültesi ile uyguladığı protokol çerçevesinde tedavisi tamamlanmak üzere hastaneye gönderildi.

Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, göreve geldiklerinden itibaren gerek yaban hayvanlarının gerek sokak hayvanlarının tedavisini yaptıklarını belirterek, "Sokak ve yaban hayvanlarının aç kalmaması ve çeşitli nedenlerle de yaralananların tedavileri için mümkün olduğunca hassas davranıyoruz. Kırşehir Belediyesi olarak hayvanları ve yaban hayatını korumanın önemine inanıyoruz. Veteriner İşleri Müdürlüğümüz ihtiyaç duyulan her noktada bakım ve tedavi konusunda katkı sunmaya devam ediyor" dedi.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel Kırşehir Belediyesi'nden Yaralanan Sokak Köpeğine İlk Müdahale - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement