Kırşehir Belediye Başkanı Ekicioğlu, mahallelerdeki çalışmaları anlattı - Son Dakika
Yerel

Kırşehir Belediye Başkanı Ekicioğlu, mahallelerdeki çalışmaları anlattı

Kırşehir Belediye Başkanı Ekicioğlu, mahallelerdeki çalışmaları anlattı

Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, Yenice Mahallesi ve Medrese Mahallesi'nde yurttaşlarla buluşarak, şehrin 14 mahallesinde yapılan çalışmaları anlattı. Başkan Ekicioğlu, eşit hizmet anlayışıyla birçok projeyi hayata geçirdiklerini ve sosyal demokrat belediyecilik anlayışının tüm Türkiye'ye örnek olduğunu belirtti.

28.03.2024 09:48  Güncelleme: 09:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, Yenice Mahallesi ve Medrese Mahallesi'nde yurttaşlarla buluştu, şehrin 14 mahallesinde yaptıkları çalışmaları anlattı.

Belediye Başkanı Ekicioğlu, önce Yenice Mahallesi'nde ardından da Medrese Mahallesi'nde yurttaşlarla buluştu.

CHP İl Başkanı Baran Genç ve CHP Kırşehir Milletvekili Metin İlhan ile mahalle halkına yapmış oldukları çalışmaları anlatan Başkan Ekicioğlu, Kırşehir Belediyesi olarak tüm mahallelere eşit oranda hizmet verdiklerini ve bundan sonra da hizmet vermeye devam edeceklerini söyledi.

Kırşehir Belediyesi olarak, kentte ortak akıl yürüterek yapılacak çalışmaları belirlediklerini aktaran Ekicioğlu, her mahalleye eşit hizmet anlayışıyla birçok projeyi hayata geçirdiklerinin altını çizdi. Belediyenin yol, su, kaldırım, park, temizlik vs. asli görevleriyle birlikte, kentin sosyal dokusunun da gelişmesi noktasında birçok etkinliğe imza attığını söyleyen Başkan Ekicioğlu, Kırşehir'deki 'sosyal demokrat belediyecilik' anlayışının tüm Türkiye'ye örnek olduğunu ve bundan sonra da örnek olmaya devem edeceğini belirtti.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel Kırşehir Belediye Başkanı Ekicioğlu, mahallelerdeki çalışmaları anlattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement