Kıratlı Verdiği Sözü Tuttu - Son Dakika
Yerel

Kıratlı Verdiği Sözü Tuttu

Kıratlı Verdiği Sözü Tuttu

23.dönem AK Parti Kırıkkale Milletvekili Turan Kıratlı, şehit ailelerin programlara ve önemli günlere katılabilmesi için ailelere, vekilliğinin son döneminde vermiş olduğu sözü tuttu.

08.07.2013 17:49

23. dönem AK Parti Kırıkkale Milletvekili Turan Kıratlı, şehit ailelerin programlara ve önemli günlere katılabilmesi için ailelere, vekilliğinin son döneminde vermiş olduğu sözü tuttu.

AK Parti 23. Dönem Kırıkkale Milletvekili Turan Kıratlı, şehit ailelerinin kullanması için Vatan İçin Can Verenler Derneği'ne minibüs hediye etti. Kıratlı, Kar- San firmasının destekleriyle aldığı sıfır kilometre minibüsün anahtarını Dernek Başkanı Mümtaz Torunlu'ya verdi. Verdikleri sözün her zaman arkasında olduğunu belirten Kıratlı, şehit ailelerinin rahat edebilmesi için çalışmalar yapılacağını söyledi. Kıratlı konuşmasının devamında, "Başkanımızın da belirttiği gibi vekilliğimin son zamanlarında vermiş olduğum bir sözü yerine getirdim. Sık sık kendileri ile görüşüyoruz. Bir sorununuz bir talebiniz varmı diye sorduğumda birçok sorunlarıyla ilgilendik. Hukuksal sorunları Ankara'ya taşıdık." dedi.

Kırıkkale'den elini ayağını çekmediğini belirten Kıratlı, "Derneğimiz ile sorunları görüşürken bizim arabamız yok dediler. Bize böyle bir arabada destek olursanız iyi olur dediler. Bende inşallah size yakışır gerçekten ailelerimizi taşımakta bir araba lazım diye düşündüm. Bir minibüs olsun diye düşündüm. Bir söz vermiştim. Yakışık ihtiyaçtır, ondan sonra seçime girdik. Yeni dönemde seçilmedik ama sözümüz devam ediyor. Biz Kırıkkaleliyiz, her zaman sizinleyiz. Yalnız sizin acılı günlerinizde değil, her zaman yanınızdayız. Bu sözümüzü yerime getirmek için hep kafamda taşıyordum. Firma sahibine teşekkür ediyorum. Hemşehrilerimiz çok candandır. Hayırlı olsun, Allah acı göstermesin." dedi.

Vatan İçin Can Verenler Derneği Başkanı Mümtaz Torunlu ise yaptığı açıklamada, "Geçtiğimiz dönemlerde sayın vekilimiz bizlere bir araç sözü vermişti. Arabayı Çanakkale gezisinde Conk Bayırında aradı. Başkanım arabanızı aldım diyerek. Çanakkale şehitlerine ulaştı. Sözünü yerini getirdi. Sayın Kıratlı Kırıkkale'nin bir milletvekili. Ama bizler her zaman Turan ağabey diyerek söz ederdik. Turan ağabey, Turan ağabeyliğini gösterdi arabamızı getirdi. Bizim gönlümüzdeki yeri her zaman Turan ağabeydir. Kendisine huzurlarınızda teşekkür ediyorum" diye konuştu. - KIRIKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kıratlı Verdiği Sözü Tuttu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement