Kimse Yok mu Derneğinden 950 Kişiye Ramazan Yardımı - Son Dakika
Yerel

Kimse Yok mu Derneğinden 950 Kişiye Ramazan Yardımı

Kimse Yok mu Derneğinden 950 Kişiye Ramazan Yardımı

Kimse Yok Mu Derneği Afyonkarahisar Şubesi tarafından ramazan ayında 950 kişiye ayni ve nakdi yardım ulaştırıldı, merkez ve ilçelerde 500 kişiye iftar verildi.

26.07.2013 16:42

Kimse Yok mu Derneği Afyonkarahisar Şubesi tarafından ramazan ayında 950 kişiye ayni ve nakdi yardım ulaştırıldı, merkez ve ilçelerde 500 kişiye iftar verildi.

Şube Başkanı Mustafa Çobanoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, fitre ve zekat vermek isteyenlerin, İmaret Camisi önünde bulunan yardım toplama standını ziyaret edebileceklerini bildirdi.

Banka hesap numaraları, kısa mesaj (SMS), on-line bağış, kumbaralar ya da dernekte yardımları kabul ettiklerini belirten Çobanoğlu, yardımları her zaman beklediklerini, yardımcı olan herkese teşekkür ettiklerini duyurdu.

Bolvadin ve Sandıklı ilçelerinde iyilik noktaları bulunduğu bilgisini veren Çobanoğlu, "Yardım etmek isteyen halkımız doğrudan bu iyilik noktalarımıza yardımlarını yapabilir. Ayrıca ihtiyacı olan vatandaşlarımız da iyilik noktalarımızdan ihtiyaçlarını karşılayabilir" ifadesini kullandı.m - Afyon

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kimse Yok mu Derneğinden 950 Kişiye Ramazan Yardımı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement