Kimse Yok mu? Derneği Afyonkarahisar Şubesi Kentteki Yardım Hazırlıklarını Tamamladı - Son Dakika
Yerel

Kimse Yok mu? Derneği Afyonkarahisar Şubesi Kentteki Yardım Hazırlıklarını Tamamladı

Kimse Yok mu? Derneği Afyonkarahisar Şubesi Kentteki Yardım Hazırlıklarını Tamamladı

Kimse Yok Mu? Derneği Afyonkarahisar Şube Müdürü Mustafa Çobanoğlu, Ramazan coşkusunun tüm Türkiye’de olduğu gibi Afyonkarahisar’da da yaşanması için derneğin hazırlıklarını tamamladığını söyledi.

23.06.2014 18:15

Kimse Yok mu? Derneği Afyonkarahisar Şube Müdürü Mustafa Çobanoğlu, Ramazan coşkusunun tüm Türkiye'de olduğu gibi Afyonkarahisar'da da yaşanması için derneğin hazırlıklarını tamamladığını söyledi.

Yaptığı basın açıklamasında geçtiğimiz yıllarda Ramazan çalışmalarıyla yardım bekleyen milyonlarca ihtiyaç sahibi insana umut olan Kimse Yok mu? Derneğinin bu Ramazan ayında da gönüllülerinin de desteği ile dünyanın dört bir yanındaki yetimlere Ramazan bereketi götüreceğini kaydeden Çobanoğlu, derneğin Afyonkarahisar'da da bir dizi faaliyete imza atacağını söyledi. Çobanoğlu açıklamasında şunları söyledi:

"11 ayın sultanı Ramazan ayının heyecanı ile her yıl olduğu gibi bu yılda Ramazan ayı girmeden mağdur vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılamaya başladık. Geçen yıllar 300-500 adet gıda kolisi dağıtırken bu yıl Ramazan ayından Afyonkarahisar ve ilçelerinde 2 bin 500 aileye gıda yardımı ve Isparta ilimiz ve ilçelerinde de 500 aileye gıda yardımı olmak üzere 3 bin gıda kolisi dağıtılacaktır. Bunların yanında yine 2 bin 500 kişiye giyim yardımlarımız her Ramazan ve bayramda olduğu gibi dağıtıma devam edilecektir. İftar çadırlarımız artık vatandaşlarımızın ayağına gidiyor. Afyon, Isparta ve ilçelerinde ihtiyaç sahiplerinin faydalanabileceği bin 5000 kişiye iftar yemeği verilecek olup, ihtiyaç sahibi tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz. Gıda kolilerimiz yardım stantlarında dağıtılacak olup, hayırsever vatandaşlarımızın bağışlarının nereye gittiğini verdiği anda görebilecektir. Her zaman Afyonkarahisar'da gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaşan kimse yok mu derneğimizin İmaret Cami önünde bulunan yardım standımıza makbuz mukabilinde fitre, fidye, zekat ve her türlü bağışlarınızı talep ediyoruz. Çünkü gerçek ihtiyaç sahiplerine emanetlerinizi eksiksiz ulaştırıyoruz." - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kimse Yok mu? Derneği Afyonkarahisar Şubesi Kentteki Yardım Hazırlıklarını Tamamladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement