Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu Yarın Trabzon'da. Ahmet Kaya: "Bütün Trabzon Halkını Bu Kıymetli Programa Davet Ediyorum" - Son Dakika
Yerel

Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu Yarın Trabzon'da. Ahmet Kaya: "Bütün Trabzon Halkını Bu Kıymetli Programa Davet Ediyorum"

CHP milletvekilleri, Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile birlikte yarın Trabzon'a yapacağı ziyaret öncesinde Trabzon Gazeteciler Cemiyeti'nde açıklama yaptı. CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya, "Trabzon halkını ne kadar misafirperver olduğunu bilen insanım. Yarın en güzel şekilde burada karşılayacağından eminim. Bütün Trabzon halkını bu kıymetli programa davet ediyorum" dedi.

03.04.2023 18:45  Güncelleme: 18:53

ESRA NUR PERVAN

CHP milletvekilleri, Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile birlikte yarın Trabzon'a yapacağı ziyaret öncesinde Trabzon Gazeteciler Cemiyeti'nde açıklama yaptı. CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya, "Trabzon halkını ne kadar misafirperver olduğunu bilen insanım. Yarın en güzel şekilde burada karşılayacağından eminim. Bütün Trabzon halkını bu kıymetli programa davet ediyorum" dedi.

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Trabzon ziyareti öncesi CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya, Tokat Milletvekili Kadim Durmaz, İstanbul Milletvekili Gökhan Zeybek, İstanbul Milletvekili Turan Aydoğan ve CHP İl Başkanı Nurcan Demiröz, Trabzon Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret ederek açıklamalarda bulundu.

"NİHAYET BEKLENEN GÜNE 1 GÜN KALDI"

CHP Trabzon İl Başkanı Nurcan Demiröz, "Nihayet beklenen güne bir gün kaldı. Birkaç defa ertelenmiş olmasın rağmen bu sefer artık daha iyi değerlendirme şansımız olacak. Genel başkanımız olarak gelecekti ama artık yarın cumhurbaşkanı adayımız olarak Kemal Kılıçdaroğlu aramızda olacak. Yarınki programımı 13.30'da Meydan Parkı'nda buluşma olarak yapacak. Ardından Uzunsokak'ta esnaf ziyareti gerçekleştirecek. 15.30'da Kadın girişimcilerin oluşturduğu bir kooperatif ziyareti var. Akşam da iftar yemeğimiz olacak. Ağırlıklı olarak muhtarlar, STK'lar, dernekler yer alacak" dedi.

"ÖNEMLİ BİR SINAVLA KARŞI KARŞIYAYIZ"

Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya, "13.Cumhurbaşkanı adayımız, Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ve Türkiye'mizin muhtelif yerlerinde Trabzon'umuzu temsil eden başta İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu olmak üzere belediye başkanlarımız, partimizin MYK üyeleri, Parti Meclisi üyelerimiz, genel başkan yardımcılarımız yarın Trabzon'umuz da olacaklar. Trabzon olarak önemli bir sınavla karşı karşıyayız. Değerli misafirlerimizi ağırlamak gibi görevimiz var. Trabzon halkını ne kadar misafirperver olduğunu bilen insanım. Yarın en güzel şekilde burada karşılayacağından eminim. Bütün Trabzon halkını bu kıymetli programa davet ediyorum" diye konuştu.

"İNSANLAR EVİNE GÜLER YÜZLE GİRMİYOR"

Program Koordinatörü Tokat Milletvekili Kadim Durmaz, "Trabzon'un bütün kıymetleriyle genel başkanımızı buluşturmak istiyoruz. Cumhurbaşkanı adayımızın en önemsediği şey az önce Türkiye ihracatçılar Birliği'nin Trabzon Şubesi'ndeydik. Gerçekten çok kıymetli bilgiler aldım bunları birinci ağızdan dinleyip yeni güçlendirilmiş parlamenter sisteme geçişte mutlaka sivil toplum örgütleri ve meslek odalarının görüşlerinin önerilerinin olmazsa olmaz gibi kabul edip bu ülkeyi uyum içeresinde yönetmeye, bir güç kullanarak sayısal çoğunluk kullanarak ben getirdim bu yasa çıktı gibi bir şeyden uzak ülkemizin bir normalleşmeye bir uyuma bir akorda ihtiyacı var" diye konuştu.

"YURT İÇİ GEZİSİNE TRABZON'DAN BAŞLIYOR"

İstanbul Milletvekili Gökhan Zeybek, "Cumhurbaşkanı adayımızı resmi olarak adaylığının açıklanmasından sonraki ilk yurt içi gezisini Trabzon'dan başlatıyor. Ağırlıklı olarak ekonomiye ilişkin açıklamaları yapacak. Ciddi biçimde enflasyon rakamları üzerinde tartışma yaşanıyor. Özellikle emeklilerin, çalışanların ücretlerinin enflasyonun artışı nedeniyle hak kaybına uğradıklarını görüyoruz. 1983 yılında ilk TBMM seçimleri yapıldığında 400 milletvekili vardı ve Trabzon'un 6 milletvekili vardı. Şimdi milletvekili sayımız 600 ancak Trabzonun yine 6 milletvekili var. Bunun anlamı şu Türkiye nüfusu yüzde 50 artmış ama Trabzon nüfusunu artıramamış. Bu şehrin nitelikli, dinamik ve bütün dünya ile rekabet edecek özellikteki iş insanlarını teknolojik dünyayla buluşturamadık. Bu şehrin kırsalının sürekli göç vermesini, kırsalının sürekli boşalmasını engelleyemedik" dedi.

"İNSAN ONURUNU ESAS ALAN SİYASET ANLAYIŞI"

İstanbul Milletvekili Turan Aydoğan, "Bütün kadrolarımız burada olacak. O hayal ve hikaye esasında önce arkadaşlarımız çok net olarak tarif ettiler. İnsan onurunu esas alan, insanı esas alan, insanın çıkarına, doğanın çıkarına yani hepimizin çıkarına siyaseti esas alan bir hayal ve hikayedir" diye konuştu.

Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu Yarın Trabzon\'da. Ahmet Kaya: "Bütün Trabzon Halkını Bu Kıymetli Programa Davet Ediyorum"
Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu Yarın Trabzon'da. Ahmet Kaya: 'Bütün Trabzon Halkını Bu Kıymetli Programa Davet Ediyorum' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement