Kıck Boks İl Temsilciliğine Baysal Getirildi - Son Dakika
Yerel

Kıck Boks İl Temsilciliğine Baysal Getirildi

Kıck Boks İl Temsilciliğine Baysal Getirildi

Adana'da Kick Boks İl Temsilciliği'ne Şehmus Baysal getirildi.

30.05.2013 14:16

Adana'da Kick Boks İl Temsilciliği'ne Şehmus Baysal getirildi.

Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü hizmet binasında gerçekleştirilen toplantıda konuşan eski Kick Boks İl Temsilcisi Kazım Tekin, 10 yıldır Kick Boks İl Temsilciliği görevini sürdürdüğünü, işlerinin yoğunluğu nedeniyle istifa ettiğini söyledi.

Tekin, yerine atanan Şehmus Baysal'ın bu spora önemli katkısının bulunacağına inandığını, desteğinin süreceğini, gözünün arkada kalmayacağını ifade etti.

Yeni Kick Boks İl Temsilcisi Şehmus Baysal, aileyi yakından tanıdığını, uyum sorunu yaşamayacağını, sporcu, hakem, antrenör ve kulüp sayısını artıracağını, kulüpleri disipline edeceğini kaydetti.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi'den her zaman destek gördüklerini ifade eden Baysal, "Beni bu göreve layık görenleri asla mahcup etmeyeceğim. Zamanımın büyük bölümünü kick boks sporunun gelişmesine ve yaygınlaşmasına harcayacağım" diye konuştu.

Federasyon il temsilcileri ile antrenörlerinin başarısının milli takımlara gönderdiği sporcularla değerlendirildiğine dikkat çeken Baysal, sistemli ve programlı çalışmayla milli takımlara yeni sporcular kazandıracağını da belirtti.

8-9 Haziran tarihleri arasında il birinciliği müsabakalarını gerçekleştireceklerini belirten Baysal,

katılımın yüksek olması için çaba göstereceğini de sözlerine ekledi.

Görev değişikliği törenine kulüp yöneticileri ve antrenörler katıldı. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kıck Boks İl Temsilciliğine Baysal Getirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement