Kfc Bölge'deki İlk Francniseını Ninova Park'ta Açtı - Son Dakika
Yerel

Kfc Bölge'deki İlk Francniseını Ninova Park'ta Açtı

Kfc Bölge\'deki İlk Francniseını Ninova Park\'ta Açtı

Dünyanın en fazla restoranına sahip tavuk restoran zinciri KFC, Türkiye’deki ilk franchiseını Güneydoğu Anadolu Bölgesinin en büyük yaşam merkezlerinden biri olan Ninova Park’ta açtı.

22.07.2015 13:49

Dünyanın en fazla restoranına sahip tavuk restoran zinciri KFC, Türkiye'deki ilk franchiseını Güneydoğu Anadolu Bölgesinin en büyük yaşam merkezlerinden biri olan Ninova Park'ta açtı.

Açılış törenine KFC'nin Türkiye yetkilileri ve restoran çalışanları ile Ninvo Park AVM yönetimi katıldı. Ninova Park Genel Müdürü Salih Erdoğan, KFC'nin bölgede açıldığı ilk alışveriş merkezi olmanın gururunu yaşadıklarını belirten Erdoğan, bunun gibi daha birçok ilke imza atmayı hedeflediklerini ifade etti. Erdoğan, "Alışveriş merkezimiz açıldığı ilk günden beri ilkleri yapmaya devam ediyor. KFC'yi de büyük fedakarlıklar yaparak ilk defa Ninova'ya kazandırmak şerefi de bize nail oldu. Diyarbakırlıya hayırlı uğurlu olsun. Daha iyilerine layıklar her zaman bunu her defasında söylüyorum. Biz Diyarbakır halkına ne kadar hizmet etsek azdır. KFC bir dünya markası, kendi zinciri içerisinde dünyada tanınmış, büyük bir potansiyeli olan bir marka. Ninova Park AVM'de bölgede ilk defa açılmış olmaktan kendileri de çok mutlular. Deneme açılışlarını yaptılar ve geçen süreçte çok iyi cirolar yaptılar. Halkın büyük bir teveccühü var. Hem alışveriş merkezimize büyük bir ivme kazandırdılar hem de biz onlar sayesinde daha çok insanı mutlu etmek fırsatı bulduk. Markaların arkası gelecek alışveriş merkezimizde. Hedefimizde ulusal ve dünya markaları var. Bu markalarla Diyarbakırlıyı tanıştırmak buluşturmak istiyoruz" dedi.

Vatandaşlar açılışı yapılan restoranda büyük ilgi gösterdi. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kfc Bölge'deki İlk Francniseını Ninova Park'ta Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement