Kesob'dan Ekonomi Bakanı Elitaş'a Hayırlı Olsun Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Kesob'dan Ekonomi Bakanı Elitaş'a Hayırlı Olsun Ziyareti

Kesob\'dan Ekonomi Bakanı Elitaş\'a Hayırlı Olsun Ziyareti

Kayseri Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KESOB) Başkanı Ahmet Övüç, Birlik Yönetim ve Denetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Ekonomi Bakanı Sayın Mustafa Elitaş’ı makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerini iletti.

09.12.2015 11:15

Kayseri Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KESOB) Başkanı Ahmet Övüç, Birlik Yönetim ve Denetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Ekonomi Bakanı Sayın Mustafa Elitaş'ı makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerini iletti.

Başkan Ahmet Övüç, ziyarette küçük sanayi siteleri, esnaf sanatkarlara sağlanan krediler, esnaf sanatkarların beklentileri, sorunları ve çözüm önerileri ile ilgili görüşlerini dile getirdi.

Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş ise, 2023'e doğru giden yolda esnaf sanatkarlarımızın görüş ve önerilerine önem verdiklerini belirterek, "Küçük esnaf sanatkara her konuda destek olmaya devam edeceğiz" dedi.

Ziyaretin sonunda Başkan Ahmet Övüç, Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Ateş, Mehmet Alan, Şeyhi Odakır, Faruk Ünsal ve Denetim Kurulu Üyeleri Mehmet Doğan ve Kadir Akbaş'tan oluşan KESOB heyeti Ekonomi Bakanı Elitaş'a Osmanlı Arması hediye etti. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kesob'dan Ekonomi Bakanı Elitaş'a Hayırlı Olsun Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement